Skola imorgon

- Kommentarer (2)
2010-02-28 @ 15:48:44

Åkte in till stan igår sen iallafall och mötte Emelie där, vi flummde runt som vanligt och fikade typ ett antal gånger.. Jag köpte också ett par jeans. Vi var där några timmar sen bestämde vi oss för att åka hem till mig och när vi kom hem käkade vi och sen kom vi på att vi kunde åka in till stan igen och träffa hennes morbror. Så vi åkte in till stan igen, då träffade vi Alida på bussen, haha najs.

Imorse åkte jag till Sebbe vid elva kanske, hehe. Pappa kom och hämtade mig vid tre för han hade match sen. Nu gör jag ingenting alls, funderar på att kanske ta mig lite kladdkaka (om det finns nått kvar) och sen städa mitt rum. Det ser förjävligt ut, så ska nog göra det sen. Och sen blir det väl sova tidigt ikväll för imorgon är det ju skola, kommer nog inte somna menmen.. Det är påsklov om 6 veckor iallafall :D 


Kan bjuda på den vackra bilden på mig & älskade Emelie!

&Emelies söta kusin



stan sen

- Kommentarer (0)
2010-02-27 @ 12:58:23

Sitter här med Felicia, och senare ska jag till stan och träffa Emelie, riktigt kul faktiskt. Vet inte vad vi ska göra sen, men det visar väl sig. Nu ska jag göra hamburgare och sen ska vi äta kladdkaka, tjockisar. Puss.



café corazón

- Kommentarer (0)
2010-02-27 @ 00:20:45
Har inte varken hunnit skrivit eller orkat. Sebbe kom på dagen och vi bakade kladdkaka och kollade på "Livet enligt Rosa". (y) Sen kom Felicia och vi gick till Lyckebokyrkan där det var CaféCorazón, inte alls lika kul som förra gången och typ inga alls där, så vi drog vid halv elva typ. Gick hem till mig, slappade, vi orkade inget annat typ. Sebbe åkte hem nyss, och Felicia sover här inatt, fett mys.

Imorgon skulle jag typ vara med Emelie, vad det är planerat, men har inte hört något mera av henne. Men får se hur det blir med det. Nej nu ska jag lägga mig i sängen och vara lite social med Felicia hehe :) Natti.



kul liv

- Kommentarer (1)
2010-02-25 @ 23:20:40
Jag stör mig på precis allting,
blir irreterad och sur och förlorar mina vänner.
Det är riktigt jävla orättvist.


wiiiie

- Kommentarer (0)
2010-02-25 @ 18:52:35
Felicia kom nyss och vi ska ut och ha kul :D:D
& det var ju en vacker bild, det kanske kommer mera senare ikväll. Hejdååååå.




uttråkad?

- Kommentarer (1)
2010-02-25 @ 12:01:40

Har egentligen ingenting att skriva, utom att jag är grymt uttråkad och hungrig. Så jag ska ta och göra mig mat till mig själv och min lillebror. Sen ska jag gå iväg och leta prao tror jag, om jag orkar .. Sen ikväll vill jag göra någonting kul, kanske ska träffa Felicia eller något, du kan ju höra av dig Feli. Nu vill jag ha sommar också, jag fryser i det här kalla vädret. Uschusch. Snacka om att jag har tråkigt, och detta var ett onöödigt inlägg, hejdå alla glada.


en bild på mig och mamma från i somras.



riktigt fint

- Kommentarer (1)
2010-02-24 @ 21:49:08
Vi bjuder, det gör vi. Det är mycket fint vi vet.



peter pan

- Kommentarer (0)
2010-02-24 @ 21:40:09

Tjabba.
Blir nog bara det här inlägget idag, har inte haft tid att skriva idag. Vaknade först med att min älskade lillebror kom in i mitt rum, och sen åt vi frukost tillsammans. Jag tog en snabb dusch och började fixa mig, medans Fillen skrek att jag skulle göra lunch till honom, så var det dags med det.

Sen kom Sebastian, gjorde ingenting speciellt, chillade sådär. Senare var jag tvungen att åka in till stan och kolla på nån teater med konfan, det var tydligen PeterPan, inte alls bra, typ småbarns film och det var bara småttingar som skratta. Jag och Carro sprang i pausen och köpte godis, på pressbyrån, asdyrt.. :o Tog bussen hem och nu sitter jag här, med lillefillen bredvid mig och flummar hårt.



hemma igen

- Kommentarer (0)
2010-02-23 @ 15:57:27

Nu är jag hemma igen, och det var sjukt mycket roligare än vad jag trodde faktiskt. Egentligen orkar jag inte berätta så mycket men kan ta det lite kort, vi bodde i nån stuga med massa rum, jag Carro och Nathalie delade rum. Vi hoppade i snön igårnatt med linne och så, lite smått kallt sådär, men vi värmde oss snart igen. Vi fick egentligen bara vara uppe till två, jag och Nathalie höll på att somna så vi gick och la oss vid fyra(?) Resten försökte måla oss i ansiktena när vi sov, dom lyckades på Robert och Nathalie, jag är så lättväckt så jag var vaken när dom kom.. Men dom gick och la sig typ vid halv sju. Vi skulle upp åtta, lagom kul sådär, är en aning trött nu kan man säga. Så sängen tidigt ikväll blir det nog. Jag och Carro gjorde finaste filmen, den kommer kanske senare idag. Just nu sitter jag och väntar på Sebastian som kommer om ett tag. Några bilder från gårdagen (tryck så blir dom större)

         



det sista

- Kommentarer (2)
2010-02-22 @ 10:57:18
Just nu sitter jag och borstar tänderna, jag har precis fixat mig och ska snart packa det sista jag ska ha med mig. Carolines pappa kommer och hämtar mig vid ett ungefär. Juste jag satt och tänkte på om det finns täckning där ute? Jag har ingen som helst aning, får väl reda på det så småning om. Det stog på deras hemsida eller så att man kan paddla grilla osv men det är ju på sommaren, vad ska man göra där på vintern, aja får väl se. Kommer iallafall hem imorgon runt tre kanske. Har ingenting mera att skriva heller, så det förblir allt.


cambild ..


måste packa

- Kommentarer (1)
2010-02-21 @ 14:27:58
Sitter här igen, nu har jag iallafall ätit, men har fortfarande lika tråkigt. & jag har ingen lust att gå ut heller det känns kallt.. funderade på att kanske börja packa eftersom jag ska åka imorgon, så det måste jag nog göra. Men jag hatar att packa, för packar alltid allt som jag inte ens behöver, helt onödligt. Men nu måste jag faktiskt sätta fart. Hare bra, skriver kanske lite kort innan jag åker imorgon, annars blir det väl på tisdagen antar jag. Ciao.



inget liv sådär

- Kommentarer (0)
2010-02-21 @ 12:46:36

Hej jag har skittråkigt och är lite smått sur sådär, så jag sitter och drogar musik, mycket trevligt. Jag är hungrig också så ska göra mig mat nu sen ska jag nog baka någonting (a)

Imorgon blir det konfaläger till på tisdagen bara, i järlåsa, blir väl helt okej tror jag. Det kanske kommer några bilder sen, får se.



snöstorm

- Kommentarer (0)
2010-02-20 @ 22:38:24
Kom precis hem, har varit hos Sebastian med Felicia sen tidigt på dagen. Axel kunde inte.. Kom hem tidigre än tänkt men jaja. Vi hyrde film och kollade på den och satt vid datorn och massa så, med andra ord ingenting speciellt. & det är typ snöstorm ute, kan det inte bara bli sommar nu, orkar inte med snön länge :(?

Inget mera att skriva och jag är trött som vanligt, inte alls lika kul..


sportlov

- Kommentarer (0)
2010-02-20 @ 00:21:48
Skola som vanligt, rätt chill ändå, först engelska prov, sen kollade vi på film, sommaren med Göran & åt godis, sen bild och spanska. Seg dag eftersom vi slutar tio över tre, men helt okej. Nu är det iallafall sportlov!
Sebastian kom typ precis efter skolan och åkte hem för bara ett litet tag sen, gjorde ingenting speciellt, kollade på film och jag typ halvsov.. mycket trevligt.

Imorgon är det tänk att jag Felicia & kanske Axel, om han nu kunde, ska till Sebbe och vara där. Men mera vet jag faktiskt inte haha. Så får ta det som det kommer helt enkelt, lika bra.

& som sagt så är jag astrött så ska kanske stänga av datan om ett tag, och lägga mig i sängen, ska försöka hålla mig vaken ett litet tag iallafall, det är ju faktiskt lov nu. Godnatt!



Skooola idag

- Kommentarer (1)
2010-02-18 @ 14:43:52

Skola idag, var egentligen helt som vanligt, fick starta dagen med ett matteprov.. gick inte bra men har ju vart sjuk så vi skyllde på det. Sen fick jag reda på mitt noprov, det gick iallafall bätte och hade faktiskt vg. Annars var dagen helt okej, träffade mina älskade vänner iallafall och jag var glad, en precis vanlig dag helt enkelt. Imorgon har jag också engelska prov nått jag inte längtar efter, eftersom jag inte är den bästa på det, men jag ska göra mitt bästa och kanske plugga det sista ikväll. Och det är fredag imorgon sen är det sportlov, fett latch.

Nu tänkte jag kila iväg från bloggen för har inget mera att skriva, men slänger in en fin bild från dagen på mina älskade klassvänner.



äntligen

- Kommentarer (0)
2010-02-17 @ 22:12:10
Wohoo, ska äntligen till skolan imorgon och jag är faktiskt glad :D:D
Så nu är det dags för mig att hoppa i sängen så jag kommer upp imorgonbitti. Sååå godnatt!


vet inte vad jag ska skriva

- Kommentarer (0)
2010-02-17 @ 15:33:33
Kollade precis klart på ett asbra program jag har börjat följa eftersom jag alltid är hemma den tiden,  Blue water high, haha, & det är faktiskt bra. (y) Annars har jag väl inte gjort så mycket idag, snackade med Sebastian typ hela dagen och kollade på tv. Inget mera. Imorgon ska jag förhoppningsvis gå till skolan för nu börjar jag känna mig riktigt bra och det är mer än tråkigt att bara gå här hemma hela dagarna..

Har ingenting mera just nu, så det förblir allt helt enkelt, puss.


glass & tv

- Kommentarer (3)
2010-02-16 @ 15:00:40
Har ingenting alls att skriva, det gamla vanliga. Är fortfarande hemma och jag har mer än tråkigast i världen känns det som just nu, jag har faktiskt pluggat som vanligt, också precis duschat och kollat på tv- precis som alla mina andra dagar när jag varit hemma. Nej nu ska jag ta och göra mig lite glass och sen sätta mig framför tven och njuta igen. Hare bra


och min bror hade såklart ätit upp allt man kan ha på .. -.-


gör min frisk nununu!

- Kommentarer (2)
2010-02-15 @ 16:03:42

Känner bara för att ut och springa och träffa folk, men nej, det får man inte alls, fett tråkigt det är. Hatar verkligen att vara sjuk, och särskilt att ha denna sjukdom, körtelfeber kan gå och dö :( Nu ska jag gå och göra något annat och skaffa mig ett liv istället för att sitta här typ hela dagarna.. & här är en riktigt fin och lagom gammal drivbild på mig och felisen, när jag inte var sjuk och fick iallafall göra nått kul.



inte skola idag heller ..

- Kommentarer (0)
2010-02-15 @ 14:26:51

Vaknade vid tio eftersom jag inte får gå till skolan idag heller.. gick upp och gjorde lite frukost till mig själv och la mig sedan och kollade på top model ett tag. När det var slut var jag tvungen att faktiskt plugga, inte lika kul men var tvungen kände jag. Så nu blev det datorn, och var tvungen att kolla någon sida Felicia sa till mig igårkväll, någon wannabe pea (playahead) sida. Den hette www.colorise.se , haha jadu vad ska man säga. Försökte förstå mig på det med, men lite rörigt tycker jag nog att det var, nej pallar nog inte den sidan helt enkelt :) 

Nu ska kila vidare, hare bra. Ciao



flummar i cam med knäppa emelie

- Kommentarer (1)
2010-02-14 @ 21:28:49
Tjabba igen.

Sitter och flummar med min älskade syssling Emelie i cam. Inte alls så dumt, riktigt kul faktiskt. Vi har bra humor kan jag säga, jag diggar den iallafall hårt. Men nu ska jag ta något och fika med sen göra mig klar och kanske lägga mig i sängen. Så det blir inget mera inlägg idag, godnatt!



alla <3-dag

- Kommentarer (3)
2010-02-14 @ 13:42:18

Sitter och väntar på att Sebastian ska komma nu, han kommer väl typ när som helst skulle jag kunna tro. Senare skulle typ Felicia komma efter hon hade varit hon nån släkting som fyllde år. Axel är sjuk så vi blir tre, men det blir nog bra.

Har varit riktigt duktig och pluggat lite matte, eftersom jag har rätt många prov denna vecka som kommer.. måste vara hemma måndag tisdag och kanske onsdag, plugg-dagar kan man säga och för att jag måste vila.. Sen ska jag gå torsdag och fredag har jag bestämt, och då har jag typ asmånga prov..
Känns ju riktigt bra asså (y)

Men nu ska jag kila vidare, ha en bra alla hjärtans dag allihopa!
Herrå



saknade tider

- Kommentarer (3)
2010-02-13 @ 20:11:27
sitter och kollar igenom lite bilder som jag har på min gamla dator och hittar några riktiga minnen, alla dom roliga kvällar som vi var ute och hade verkligen askul. saknar det sjukt mycket. det måste ändras i sommar tycker jag. orkar inte sitta och skriva massa för det är liksom historia nu, men shit så kul det var när alla var som tightast och träffades ungefär varje kväll, iallafall ett litet tag. vi gjorde egentligen ingeting speciellt vi satt oftast på något dagis och bara snackade och njöt över att vi hade varandra, sprang omkring, flummade, ja allt sånt där som bästavänner gjorde. men nu är allt det där bakom oss, och jag tror att alla saknar det åtminstone lite granna.. nu kommer lite bilder från vissa speciella kvällar jag hade bild på. nej nu har inget mera att skriva så nu ska jag göra en svensson, kolla på melodifestivalen, haha.

ciaao.

   
  


muusik

- Kommentarer (0)
2010-02-13 @ 15:24:39
av någon anledning så fastnar låten riktigt mycket, och den är sjukt bra-
break your heart.


har inget att skriva här

- Kommentarer (0)
2010-02-13 @ 15:18:09
Just nu sitter jag och dunkar musik, har städat och fixat mig och gjorde våfflor för nån timme sen. Jag mår helt bra idag men måste typ fortfarande vila tror jag, men ikväll ska vi få gäster, så ska vara med dom typ och kolla melodifestivalen. Finns ju inte så mycket annat att göra haha.

Imorgon är det alla hjärtans dag och jag hoppas eller jag har tänk träffa Felicia Axel och Sebastian, men vet inte riktigt om jag får? Hehe, men om dom kanske kommer hit och vi tar det lugnt så borde det väl gå, säger vi. Ska prata med mammi om det senare. Tror även att mormor och morfar kommer.



sjuk

- Kommentarer (0)
2010-02-12 @ 13:32:31

Tjaao.
Har inte skrivit på länge, har varit rätt sjuk med andra ord och igår tog jag prover och det visade sig att jag hade körtelfeber. Har inte feber eller så och mår egentligen rätt bra, men måste vila i typ några veckor .. inte lika kul. Men nu ska jag fortsätta kolla på tv och senare plugga. Kommer inte skriva alls nu typ.



pluu plugg plugg ..

- Kommentarer (0)
2010-02-08 @ 20:17:14
Tjaaaa

Har internet problem på min dator och därför skriver jag bara lite här.
Först var det skolan, började som vanligt med sovmorgon och flöt på som vanligt sen. Slutade tio över tre, rätt segt, men då tog jag tåget till knivsta. Där skulle jag gå till mammas jobb och sen klippa mig, ingen större skillnad blev det precis, skulle bara klippa bort allt det slitna. Sen åkte vi med lillebror för han skulle på gitarr. Sen hem & plugga .. -.- måste typ göra det igen om ett tag. usch :(( sen ska jag sova för jag är trööööööött.
Kommer därför inte skriva mera idag, så godnatt!


I wish I could fly

- Kommentarer (0)
2010-02-07 @ 16:45:01
Sebastian kom igår och var här hela kvällen, as mysigt. Det var några andra här också som kollade på melodifestivalen med mina föräldrar och lillebror.
Idag var jag först och tränade, eller ja det blev en halvtimme eftersom sen sprack mina glasögon mittitu, kul så nu behöver jag nya.. Efter det kom mamma och hämtade mig och vi åkte hem och åt, sen var jag tvungen att sätta mig och plugga, har prov på onsdag om politik = jag kan inte, hatar det.

Nu ska jag göra mig en skiva och sen lägga mig i sängen och lyssna på den. Sen är det väl mat, och kanske går ut ikväll om jag orkar. puss.



:D

- Kommentarer (0)
2010-02-06 @ 11:23:39

Orkade inte skriva igår för när jag kom hem var datorn avstängd och det var inte läge att sätta på den då. Var iallafall på bion igår, blev luftslottet som sprängdes. Den var skitbra fast ettan och tvåan var kanske bättre, jag vet inte haha.

Ikväll tror jag att jag skulle träffa Sebastian, och så kom jag på att det är melodifestivalen också. Men nu borde jag börja fixa mig, så ska ta och göra det.
Hörs sen, puss.
 



ur duschen

- Kommentarer (0)
2010-02-04 @ 21:30:46
Kom precis ur duschen och tänkte skriva lite snabbt här bara för att göra lite uppdatering. Slutade kvart över ett ungefär eller vi slutade efter vi hade gjort klart vårat noprov som vi hade. Gick nog rätt bra skulle jag tro, som det kändes. Fick tillbaka mitt hk-prov i tisdags också som jag hade mvg på, rätt stolt!
Men annars har jag inte gjort någonting alls idag, vart hemma, tagit det lugnt bara.. skönt det med ibland.

Ska stänga av datorn nu typ, och lägga mig och plugga lite engelska&spanska tror jag. Och imorgon är det äntligen fredag igen, ska på bio på kvällen iallafall med Sebastian, ingen aning om vilken film eller nått, så ska försöka få tag på han om hans match har slutat, men det blir nog bra. Jaja, inte mer med det.
Puss


kan man kalla det tråkigt ?

- Kommentarer (1)
2010-02-04 @ 16:03:31

ÄRLIGHET
Ditt äldsta hångel? 94 tror jag
hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i ? tre
Vad tycker du om kärlek? just nu underbart
När kramade du någon sist? idag
Saknar du någon speciell person? ja
Har du svårt för att bli kär? inte speciellt
När kysste/hånglade du med någon sist? i söndags
Ångrar du det?
nej
Är du singel? nej
När fick du senast en komplimang? idag
Har du hånglat med någon av samma kön? nej

HAR DU NÅNSIN
Varit medvetslös: inte vad jag kommer ihåg men nån gång säkert
Hånglat med nån riktigt ful: njea
Hånglat med fler än 50 pers: nej
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? nej
Gjort något riktigt dumt? det har väl alla nån gång
Gjort något du verkligen ångrar? ja
Varit nykter på nyårsafton? ja
Åkt ambulans? nej
Gjort nåt olagligt? ja
Blivit polisanmäld? nej
Fått din mamma att gråta? venne
Skämts över dina föräldrar? nån gång
Skämts över dig själv? ja
Sagt jag älskar dig och menat det? a
Tar du droger? nej
Vilka kläder sover du i? tshirt trosor
Vad hatar du verkligen? falska människor
Varit kär? ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? arå
Är du ensam nu? ja
Vill du gifta dig? framtid
Vill du ha barn? senare

SENASTE PERSONEN SOM
Sov i din säng? - jag
Såg dig gråta? venne
Fick dig att gråta? -
Du delade en drink med? -
Du gick på bio med? axel felicia sebastian
Skällde på dig? jag vet inte faktiskt

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU
Gråtit? nej
Kramat någon? ja
Pussat någon? nej
Köpt någonting? nej
Sjungit? ja
Saknat någon? ja

JAG HAR
Digitalkamera? ja
Systemkamera? nej
Telefon på rummet? ah fast inte ikopplad ..
Könssjukdom? nej
Husdjur? nej
Bra kompisar? dom flesta
Tar du receptbelagda mediciner? astma bara
Vem vill du fika med just nu? emelie!!!



det går inte riktigt att hata den man älskar

- Kommentarer (0)
2010-02-02 @ 21:27:09
har ingenting alls att skriva och då menar jag verkligen ingenting.. jag skriver kanske imorgon, eller någon annan dag framåt när jag har nått att skriva om.

juste, var ialla fall på möte ikväll med min klass och föräldrar, vi bestämde klassresa till i nian och vi ska åka i höst och vara på någon båt och vara där i tre dagar. sen ska vi någonstans på våren också som inte riktigt är bestämt. men det var allt. hörs en annan dag.


en gammal bild på mina älskade ungar, ett minne, som borde göras om!


förkyld

- Kommentarer (0)
2010-02-01 @ 21:00:39
Har vart i skolan idag slutade tio över tre, rätt seg dag men efter det åkte jag hem, gjorde ingenting, frös så bytte om till myskläder och satte mig vid datorn ett tag. Sen pluggade jag lite granna och lyssnade på musik, mycket annat orkade jag inte. Och nu känns som att jag börjar blir sjuk men ska till skolan imorgon iallafall som det är planerat. Men nu ska jag ta en dusch och sen lägga mig i sängen och läsa ut en bok som jag måste göra till på torsdag enligt min svenskalärare. Så det var det. Godnatti.


sovmorgon ändå seg

- Kommentarer (0)
2010-02-01 @ 08:38:36

Sovmorgon idag, och börjar kvart över, tror jag det var. Ska iallafall dra iväg till Felicia alldeles snart, skulle vara där nu typ (?) så måste skynda mig iväg. Herrå folk




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus