Goodbajs

- Kommentarer (1)
2010-05-31 @ 17:11:17
Går ut och träffar Marcus nu, härligt väder. Sakna mig inte för mycket.




Och bilder från igår, jag och bror. Älskar dig.



det är inte värt det längre

- Kommentarer (0)
2010-05-31 @ 15:22:35


vi är bäst, eller?

- Kommentarer (0)
2010-05-31 @ 12:49:41
Tjabbis. Sitter här hemma hos Fellen och vi har precis tryck i oss lite kladdkaka vi bakade, och nu kollar vi på i taket lyser stjärnorna. Och snart ska vi återgå till skolan eftersom den inte är slut än tyvärr, men vi har bara no kvar. Har haft chillektioner bara so då vi pratade om våran klassresa i nian och spanska då vi kollade på film. Nu ska vi dra, hare bra snyggingar.


kvällens outfit

- Kommentarer (3)
2010-05-30 @ 16:55:13

Jag har i stort sätt "jobbat" hela dagen, först tvättade jag mammas bil, och sen hjälpte jag min pappa att måla saker som ska vara till något på tomten. Har varit duktig. Ikväll eller snart ska vi åka för pappa har en överraskning till oss, eller mest mamma eftersom det är morsdag, vi vet iallafall att vi ska ut och äta med några andra också, men var vettefan. Ska rusa


skjorta - esprit
lacklegging - gina
klackskor - ingenaning



nattblogg

- Kommentarer (0)
2010-05-30 @ 01:22:36
Godkväll bloggen, eller godmorgon kanske snart. Martin drog för ett tag sen och innan det var jag ju med Marcus, vi hade det trevligt. Även jag och Martin hade det såklart, vi spelade spel med min familj haha och pratade och så. Och jag och Marcus bakade muffins, grymma. Nej vet ni vad, jag är skittrött och ska lägga mig i säng nu, godnatt everybody, sov sött.


väntar på marcus

- Kommentarer (1)
2010-05-29 @ 12:56:20
Halloj bloggen. Sitter just nu och ritar och lyssnar på musik och om ett tag kommer nog Marcus tror jag. Det blir kul. Fast vädret gör mig deprimerad, det är ju snart juni och det är inte ens sol :( ska färga mitt hår på torsdag, lycklig!! :D

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, kanske träffa någon tror jag, skulle behöva prata med Martin eftersom det inte blev så mycket av med det igår, utom i telefonen. Annars rullar nog dagen på som vanligt. Nej nu ska jag fortsätta rita på min vackra teckning höhö.. not.  


mall <3 felle

- Kommentarer (1)
2010-05-28 @ 15:51:53
Jag vill inte se dig såhär, du är världens bästa även om inte alla är perfekta, men du är fanimig bra nära. Du har alltid fått mig att må bra när allting är som sämst, och jag vill inte se dig må dåligt. Så nu är det min tur att hjälpa dig. Jag kommer alltid stå vid din sida och det ska du veta, jag älskar dig som fan Felicia. Du är inte värd det här. Vet inte hur jag ska förklara, det går inte att beskriva med ord men jag vill att du ska må bra, mer än bra förresten, du ska må prima, bäst, underbart. Jag är inte hel utan dig så snälla du, lämna mig inte, jag behöver dig nu, då och föralltid älskade vän. Vi får träffas snart, utanför skolan.



Fredag - Stars are blind

- Kommentarer (0)
2010-05-28 @ 15:40:48

Ojoj, äntligen fredag och det är bara 2veckor kvar till sommarlov, fan vad skönt!
Skolan idag då, engelska först och vi tränade på våran grymt braiga teater, efter det kollade vi på någon film med vikarie på svenskan, sen blev det klassråd och vi böt äntligen platser! Sen var det idrott, kill me, hatar astma och pollen och sug kondition.. sen var det lunch och det var äckligt så jag Cissan och Felle cyklade hem till mig och gjorde makaroner och köttbullar, sen bild och spanska. Skulle kanske träffa Marcus vid fyra, iallafall vad vi har sagt. Sen vid 5 ska jag ta bussen in och sen träna ett tag, skönt ändå. Efter det ska jag nog ut, vet inte kanske, det är fan fredag och jag vill ha kul. Hör av mig soon.



tycker om dig också fillepillen

- Kommentarer (0)
2010-05-27 @ 19:04:52
Jag har tråkigt.. suttit här i storsätt hela dan, nu ska jag fråga min bror om han vill göra något kul med mig, finns ingen annan. Men han duger, han är bra! Fast sämre än mig.

yey, vi bjuder, visst ? :) sooo cute, höhö not.


idag är det torsdag

- Kommentarer (2)
2010-05-27 @ 14:19:53

Jag vet aldrig hur jag ska börja ett blogginlägg, fett svårt ju. Någon kan ju ge ett litet tips kanske? Kom hem från skolan för ett tag sen och satte mig här med lite glass i en skål, mumsigt. Skolan var väl helt okej, hade matte och no med vikarie och då blir det ju mycket gjort, eller inte. Engelskan ska vi framföra någon teater som jag är med Felicia och Oscar på, vi pratade mest. Son hade vi datorer och håller på att skriva om Sudan, även där var jag med Felicia och Oscar. Vi är bäst och grymmast, eller?

Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske träffar på någon eller något liknande. Om ett tag eller ett par timmar blir det säkert, ska jag ta en dusch, för den som ville veta det. Nu måste jag skunda mig och ta bort en bild på Felicia på facebook innan hon blir ledsen :(



Innan mörkret faller

- Kommentarer (0)
2010-05-26 @ 21:00:12
Kom in nyss efter att ha mer eller mindre tvingats att spela lite innebandy med mig bror, även om jag är sämst haha. Innan det var jag på något möte om konfirmationen och innan träffade jag ju Cecilia. Hade en riktigt bra dag med söta människan. Nu tänkte jag faktiskt sätta mig vid tven och kolla på efterlyst, det var längesen. Bjuder på några bilder från dagen. Nej nu börjar det så måste kila hare bra allihopa, imorgon är det skola igen .. :(



Möta upp Cissan snart

- Kommentarer (0)
2010-05-26 @ 14:02:05

Har inte gjort ett skit idag verkligen, bara softat. Men nu är det dags för mig att rulla iväg ut, jag ska träffa älskade Cecilia. Vet inte vad vi hittar på men det blir nog kul. Ska möta henne vid bussen typ tjugoöver, ett tag kvar men det är en bit att cykla också, höhö. Enda bort till andra sidan storvreta, jaja, vad gör man inte för sina vänner? Ska cykla iväg om ett tag iallafall, slänger upp en bild på mig från typ nyss. Fin utsikt, eller ne. Ciao på ett tag.



onsdag - operation dagsverk

- Kommentarer (0)
2010-05-26 @ 10:29:47

Blev inte av att jag skrev igår, först skolan som vanligt sen blev det träning precis efter det och sen gick jag ut och träffade Johan. Gjorde väl typ ingenting speciellt. Kom hem sen och pratade i telefonen ett bra tag, somnade riktigt sent. Och nu idag är vi lediga för det är operation dagsvek. Skulle egentligen till stan med Felicia och Cecilia men så blev det inte, så nu vettefan vad jag ska göra.. Tror jag ska sätta mig ute i solen och kanske plugga lite. Det är som sagt bara tre veckor kvar till sommarlov, riktigt jäkla skönt.

Felicia Oscar Cecilia- i måndags



i can be your hero

- Kommentarer (0)
2010-05-24 @ 22:32:29
jag vet att jag har känslor och jag vet vad det innebär,
men jag kan inte förklara vad dom känner längre.

Martin drog precis och Marcus med nästan nyss, vi gjorde ingenting speciellt, var inne hos mig och chillade bara. Imorgon är det tisdag och skola igen, inte taggad precis och jag har spanskaprov också, hoppas på det bästa. Nu ska jag lägga mig i sängen så säger godnatt nu.


Måndag - Jag kan om jag vill

- Kommentarer (0)
2010-05-24 @ 07:59:19
Halloj.
Det blir aldrig av att jag skriver längre, jag har liksom inte tid, men jag ska försöka att skriva så ofta jag kan. Igår hade jag först träning sen ner på stan direkt efter och kollade på avslutningskläder sen direkt hem fixa mig lite sen skulle jag till stan igen och kolla på bio med Martin och Marcus. Martin valde såklart läskigaste filmen, Terror on elm street. Jag skrek men den var bra iallafall! Nej nu ska jag fixa mig klart sen åka iväg till skolan, efter skolan är jag med Marcus och måste sen plugga .. :(
Ciao.


Kalla mig vad du vill

- Kommentarer (1)
2010-05-22 @ 08:56:53

Blev aldrig av att jag skrev igår, men först var det skolan och sen träning nästan direkt , efter det var det bara hem och äta sen gick jag ut igen. Hade en trevlig kväll med Marcus och Martin iallafall, vi kollade på film, Scary Movie. Sen gick vi ut och luffade runt.

Snart eller om ett tag iallafall ska jag och mamma till stan, där ska vi träffa mormor och kolla avslutningsklänning eller nått. Det är varmt ute idag också, riktigt skönt! Nog om det, nu ska jag fixa till mig lite och ta fram något somrigt att ha på sig. Puss.


En sommarbild från förra sommaren, Emelie. Sakna henne <3



C F M

- Kommentarer (1)
2010-05-20 @ 14:42:02
Jag älskar er verkligen över hela mitt hjärta, ni är guldvärda vänner!


solen skiner

- Kommentarer (0)
2010-05-20 @ 14:23:20

Har precis kommit ut ur duschen, bytt om och kommit hem från skolan. Mycket på samma gång, men det är ju helt otroligt varmt ute, jag älskar vädret just nu. Så nu ska jag flytta på min feta bak från datorn och sätta mig i solen med lite glass. Sen kommer Martin, höhö.

en bild från cypern 08



everything is gone

- Kommentarer (0)
2010-05-19 @ 15:12:44
Kom hem för ett tag sen från skolan, trist men det är som tur är inte långt kvar. Snart är det sommarlov, jag längtar! Alldeles snart ska jag göra ordning lite fika och sen ska jag sätta mig och plugga lite hade jag tänkt, får se hur det blir. Sen vettefan vad jag ska göra. Nej har inget att skriva, det blir en annan gång, heido.


Tisdag - Stay with me

- Kommentarer (0)
2010-05-18 @ 19:47:07
Kom precis hem och har precis ätit, har haft fullt upp och har därför inte hunnit skriva något alls. Igår så var det skola som vanligt, helt okej utom att det känns att det börjar bli sommar så det var ruskigt varmt! Efter skolan åkte jag och Cecilia ner till stan och bara chillade runt egentligen, mycket trevligt. Vi åkte hem sen och träffade Marcus och åkte sen hem till mig och bakade muffins, sen var vi ute med Martin också.

Idag, skola som vanligt och efter skolan blev det träning sen har det inte hunnit blivit så mycket mera. Ska ut nu snart och träffa Marcus och Martin tror jag. det blir bra det, slänger in några snygga bilder från gårdagen.






Det förblir allting nu, för nu ska jag byta om sen gå ut, puss :)


videobloggen med helt seriös humor

- Kommentarer (1)
2010-05-16 @ 13:57:16
Haha så jävla muppiga, vi är grymma vi vet, fast våran gris mest.


Söndag

- Kommentarer (0)
2010-05-16 @ 13:52:55

Hade en bra dag igår, orkade aldrig skriva när jag kom hem, gick inte att lägga in bilder då heller. Men min kusin var riktigt duktig och dom kom tvåa. Åkte till Emelie sen ju och vi luffade runt och hade kul, ägde våra bröder på badminton, haha inte så svårt men iallafall. Åkte hem vid tolv kanske och la mig och pratade i telefon ett tag hehe, och sen upp tidigt idag på träning. Men gick efter typ en timme, mådde inte så bra menmen, det är bättre nu iallafall. Kanske ska ut om ett tag eller lite senare och träffa Marcus tror jag. Ska lägga in en bild på älskade kusin Isabelle. Och ett videoinlägg från igår med Emelie, det kommer lite senare, eller alldeles snart tror jag..


Isabelle <3



Lördag - Nu är allting bra igen

- Kommentarer (1)
2010-05-15 @ 10:11:21
Blev aldrig av att jag skrev igår men jag kan ta det lite kort nu. Först åkte jag och mamma in till stan, var tvungen att köpa lite kläder och hon saker också. När jag kom hem efter det satt Emelie på min altan med min pappa haha, så jag var med henne och vi gjorde typ ingenting. Ett tag senare kom Martin också och sen gick vi typ ut och träffade Marcus. Gick omkring i den jätte sociala byn, eller? Jo ett tag, tills vi bestämde oss för att göra en brasa vid tipptoppen. Så där satt vi ett jävla bra tag. Tills Emelie åkte hem rättare sagt, sen drog Marcus också då typ och jag och Martin gick hem till mig och var här ett tag.

Idag, vaknade för någon timme sedan och gick in i duschen. Ska snart fixa till mig lite för min morbror kommer typ när som helst och lite senare ska vi åka och kolla på min kusin som har sm i cheerleading, mycket kul. Det var längesen jag träffade henne. Sen vid sex eller så ska jag och familjen på middag hemma hos EMELIE :D Det blir najs, och jag får träffa ungen, wiie.

Det blev kanske väldigt lång ändå haha, ni får läsa om ni orkar, inte precis så intressant. Slänger in en bild på Emelie från igår, glömde tyvärr kameran hemma så det blir bara en bild.
Apa :*



typisk svensk sommar

- Kommentarer (1)
2010-05-13 @ 23:16:10
Tjatja
Kom hem för ett tag sen, har varit ute med Marcus. Vi gjorde väl typ ingenting speciellt, vi satt och snackade och cyklade runt lite. Vi satte oss iallafall under ett tag för det började regna till och från, men nu för en halvtimme sen började det ösregna och vi bestämde oss för att cykla hem till mig, och långt var det. Så helt dyngsura och glada kom vi hem till mig och var tvungna att typ byta om. Fyfan, haha. Marcus drog typ alldeles nyss och nu sitter jag och äter godis och har inte mycket att säga mera. Var på fyrishov idag också, var väl kul, fast det är liksom fyrishov, men tröttnar rätt fort. Annars har jag haft en bra dag.
Och nu ska jag göra nått annat. Ciao.


Torsdag - Kristihimmelfärd

- Kommentarer (0)
2010-05-13 @ 10:47:51
Emelie följde inte med men vi bestämde att jag åker iallafall med Martin och Marcus. Blir nog bra det med. Men Emelie om du orkar träffas senare ikväll eller imorgon är det bara att höra av sig! Nu ska jag snart få skjuts till bussen på andra sidan storvreta för att åka samma buss som dom.. Innan det ska jag in på ica och köpa nått att äta. Måste dra nu typ, hare bra. Skriver kanske senare idag eller så blir det imorgon.


Onsdag - Lev livet

- Kommentarer (1)
2010-05-12 @ 15:58:24
Kom precis hem från skolan och nu var den slut för denna vecka, kortvecka. Känns skönt. Skulle egentligen till fyrishov imorgon som sagt, men nu kunde typ inte Emelie för hon var sjuk, helt sämst.. Så venne riktigt hur det blir. Annars har det varit en bra dag, ett plus för det fina vädret! Nu hoppas vi på sommar snart. Har inget mera att skriva just nu.
Ciao :*


En gammal bild..


Jag är gryyyym

- Kommentarer (2)
2010-05-11 @ 19:44:58
Nemen tjena!
Humöret är på topp och jag har precis kommit hem från att ha tränat, känns bra. Jag har varit duktig idag iallafall. Nu hade jag tänkt att gå ut och träffa mina kära vänner och bara ha kul. Jag har inget att tänka på, bara ha kul och göra det bästa av kvällen. Mycket bra av mig! Nej nu ska jag fixa till mig lite så som jag ser ut just nu är förskräckligt, nejdå, men ska åtminstonde platta igenom mitt hår lite.

På onsdag kommer Emelie och sover här till torsdag, sen ska vi till fyrishov på torsdag morgon, eller ja på dagen! Hehhe, hon är bäst :D

/Från Malin



måndag - bara morgon än

- Kommentarer (0)
2010-05-10 @ 08:35:22
Klockan ringde vid kvar över sex och jag kom på att det är måndag och då brukar jag börja kvar över nio, bra start.  Efter en timmes liggande i sängen bestämde jag mig för att ta en dusch och sen har det rullat på som vanligt. Jag tror faktiskt att jag ska cykla iväg typ nu snart, jag vet att det är ett tag tills jag börjar, men vafan, orkar inte vara hemma. Nu far jag.


fly away

- Kommentarer (4)
2010-05-09 @ 21:54:24
Jag förstår inte hur du kan säga så, du förstår nog inte att det faktiskt sårar mig ändå.
Du är luft för mig nu, jag orkar inte.


en helt vanlig söndag

- Kommentarer (1)
2010-05-09 @ 21:52:58
Kom precis hem från Emelie. Träffade henne först i björklinge och vi gick till affärn och handlade godsaker satte oss bakom hemköp, luff och åt en del. Sen kom Jesper och vi fick för oss att gå ner till badet och grilla, eller elda mera. Men det gick ju bra, eller inte, blev mest rök kan man säga. Jaja, iallafall så gick vi hem till Jesper sen och kollade på barnprogram och kollade på Sigges korttrick haha. Jag och Emelie drog hem till henne sen och gjorde typ ingenting, käkade, satt vid datan och snacka. En bra dag tillsist iallafall. Imorgon är det skola igen.. Bjuder på lite bilden från dagen. (tryck så blir dom större)


Hold on be strong

- Kommentarer (0)
2010-05-09 @ 12:29:37

Tjabba Tjena Hallå!
Idag har jag inga planer alls för dagen, men troligen kanske jag ska träffa Emelie lite senare, men just nu är hon i stan, saknar ungen. Får se om det går, om det inte blir för sent då. Men det ska väl funka hoppas jag. Annars vettefan vad jag ska göra, datorn just nu sen ska jag väl käka lite snart tänkte jag. Nej har ingenting mera att skriva. Blir en bild på mig just nu, puss.



Let it go

- Kommentarer (1)
2010-05-08 @ 17:03:23
Nemen tjena!
Har inte gjort ett skit idag, och då menar jag det verkligen, helt usel dag. Skulle egentligen träffa Emelie men hon mådde inte så bra så jag antar att det blir en annan dag om hon inte hör av sig. Annars går jag nog ut och träffar Martin och Marcus typ, och blir väl antagligen några flera. Det blir nog bra det också. Men innan det ska jag och familjen iväg och äta hos några kompisar i närheten. Här kommer några bilder från dagiset som jag inte laddat upp tidigare och en bild som är från just precis nyss.

Snacka om söta barn, kommer verkligen sakna dom :(


Och jag just nu, har ingenting mera att skriva så jag hoppas att alla får en bra lördagskväll.
Kyss&Smek :*


mycket på en gång

- Kommentarer (4)
2010-05-07 @ 19:18:37
Så nu lägger jag in några bilder, men dock inte alla. Sista dagen idag också på praoen, känns både bra och dåligt. Orka komma tillbaka till skolan igen.. Lägger in bilderna sen går jag ut.






Det var det, jobbigt. Men det blev rätt så bra ändå, eller vad tycks? Puss


modell för en dag

- Kommentarer (1)
2010-05-05 @ 21:34:06
Kom alldeles precis innanför dörren och tänkte skriva lite kort om min dag bara. Gick upp som vanligt och åkte iväg till dagiset. Var där till ungefär tolv sen tog jag tåget till Knivsta för att klippa mig, ingen större skillnad. Men har även bokat färgning och det blir den 3 juni, haappii. Efter det så åkte jag och mamma in till sthlm och det blev ner på stureplan och vi tog modellbilder på "the studio". Blev sminkade och så, mycket najs. Blev några bilder, men dom kommer senare för har inte lagt in dom än. Gör det en annan dag, men ska göra det så fort som möjligt iallafall! Sen åt vi ute och tog tåget hem sen, hade en bra dag med min älskade mamma. Imorgon är det näst sista dagen på praoen, både bra och dåligt. Sen vill jag träffa Emelie i helgen eller så, jag saknar ungen. Ciao.


det går inte att släppa

- Kommentarer (3)
2010-05-03 @ 18:03:48
jag tänker på det hela tiden, jag gråter över det, inombords.
det försvinner liksom aldrig från mig, det finns där hela tiden.
så fort jag ser nått speciellt eller hör en speciell låt så är det där igen.
och släpper mig aldrig, det kommer tillbaka gång på gång på gång. 
det enda jag saknar och behöver är någon att kunna prata med på riktigt..


I understand now that there will never be the same

- Kommentarer (0)
2010-05-02 @ 19:10:16

Nu går jag ut och träffar Martin. Det kan behövas, tur han finns.



jag har ingen rubrik idag

- Kommentarer (1)
2010-05-02 @ 17:45:10
Har inte orkat skriva och har inte haft något att skriva för den delen heller, så det blir när det blir. Ni får hålla ut iallafall. Gick upp tidigt imorse och åkte in och tränade, gick väl helt okej utom att all pollen har börjat komma nu.. Sen har jag inte gjort så mycket, spelat tvspel haha. Ska snart äta och sen går jag säkert ut, i think.

Nu känner man iallafall att det börjar bli sommar, det är varmt och skönt för en gångsskull, man kan klä sig tunt och bara njuta av livet helt enkelt. Och imorgon är det tillbaka till dagiset som gäller (y) Nej nu ska jag faktiskt äta, hare bra folk.



första maj

- Kommentarer (0)
2010-05-01 @ 11:41:24
Valborg igår, blev rätt lugnt endå, hände inte alls så mycket. Var ute ett tag och sen började det regna så vi pallrade oss hem till mig och gjorde väl typ ingenting alls. Bra valborg, haha..

Har precis tagit mig en dusch och måååste verkligen städa mitt rum. Det ser fan ut som en bomb slagit ner, nejdå skämt och sido, men det ser helt förjävligt ut. Sen vettefan vad jag ska göra, får väl se vad som händer, nått kul lär jag ju hitta på.
Goodbajs :)





Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus