To Åland med konfan

- Kommentarer (0)
2010-06-30 @ 23:37:19
Godkväller. Ska hoppa i säng nu men skulle göra en liten uppdatering. Jag åker till Åland imorgonbitti med konfan, blir härligt. Blir ingen uppdatering på typ tio dagar nu, men alla får ha det så bra så hörs vi när jag kommer hem, och då kommer det troligen massa bilder. Har nog ingen täckning på mobilen och det kostar att smsa så ni får nöja er utan att nå mig. Godnatt och ha det bra och sakna mig inte fööör mycket!

Och juste bion jag och Emelie såg, Eclipse var faktiskt riktigt bra tycker jag. Orkar inte berätta, höhö. Godnatt igen.


staaan

- Kommentarer (0)
2010-06-30 @ 13:05:47
Tja.
Ska åka till stan snart med Marcus och där ska vi träffa Emelie. Senare ska jag och Emelie på bio, Eclipse. Jag har packat nästan allting till Åland imorgon. Nu måste vi röra på oss till bussen, jag skriver sen, tjarå fan :D


Fille Malin Matilda

- Kommentarer (0)
2010-06-29 @ 17:43:23
Tjenispenis.
Har legat och stekt i solen typ hela dagen med Matilda. Sjukt nice och galet varmt. Är liksom lagom bränd nu eller vad, inte alls kul.. Ska snart åka in och ta spruta, mot fästingar. Hatar verkligen sprutor, men jag är modig nog och vågar iallafall. Sen ikväll ska jag nog ut och träffa någon, antagligen blir det Martin eller Marcus. Nu måste jag springa iväg, men jag bjuder på två snygga bilder från dagen.




Jag förstår inte hur alla orkar

- Kommentarer (0)
2010-06-28 @ 19:15:55
Ska gå ut och träffa mina älskade vänner, Martin och Marcus, gal1 chill. Sista dagen idag på konfa saken innan jag drar till åland med dem på torsdag, det ska fan bli kul. Jaja, har lite brådis så ska byta om. Imorgon ska jag träffa Matilda, det var längesen. Hörs.


till kyrkan me love

- Kommentarer (1)
2010-06-28 @ 10:38:11
Godmorgon bloggen, jag är vaken tidigt av mig själv, eller inte. Jag ska på konfa saken idag också, det börjar vid elva idag så jag måste cykla iväg snart och möta upp Carro. Sen slutar det fyra, då ska jag hem och bada kanske det är sjukt fint väder juuu, och så ska jag sitta i en kyrka typ hela dagen, wiiie :D Nej nu måste jag ruscha, fin stavning, skitsamma. Hejdå :)


enkelt och skööna kläder


pizza time

- Kommentarer (0)
2010-06-27 @ 19:17:05

Tjaa fan :) Jag är med Marcus och jag ska äta pizza nu. Sen ska vi göra nått kul. Lägger in en bild från Gabriellas konfirmation.

Hon är i mitten :)



i will never be afraid again

- Kommentarer (0)
2010-06-27 @ 10:36:46
Godmorgon alla pigga och glada. Jag sitter just nu och väntar på duschen för den har min bror tagit. Senare idag ska vi åka runt hela världen, nej men vi ska åka och köpa massa saker överallt efter det eller vid två så ska vi till domkyrkan och kolla på Gabriellas konfirmation, det blir kul. Sen när jag kommer hem ska jag nog träffa Marcus tror jag, sen kanske det blir Martin också, ingen bestämt helt enkelt. Bilderna från gårdagen kommer säkert någongång, dom ligger på andra datorn. Nu är duschen ledigt snart hoppas jag, så jag ska väl dra mig härifrån. Vi hörs någongång.


gammal bild f. 08, haaaaamburgare :D


har ingen rubriksfantasi

- Kommentarer (0)
2010-06-26 @ 10:53:35
Hade det faktsikt väldigt bra igår trots allt. Vi var väl sju barn eller något och vi hade kul. Först typ singstar och sånt, väldigt roligt. Lite senare blev det brännboll, barn mot vuxna, barnen vann såklart. Sen gjorde vi inte så mycket, umgicks mest bara, framåt tolv gick vi ut, gick omkring i bjk, mycket roande haha. Aja orkar inte berätta, bilder kommer kanske sen.

Ska på något typ "dagläger" med konfan idag, det börjar tolv så jag ska väl fixa till mig lite och klä på mig och sen cykla dit. Ha en bra dag alla.


dagen/kvällens outfit

- Kommentarer (0)
2010-06-25 @ 13:20:56


Nu ska vi snart åka, bilder från kvällen kommer kanske senare. Glad midsommar allihopa!



midsommar

- Kommentarer (0)
2010-06-25 @ 12:21:40
Tjaaa.
Idag är det midsommar och jag håller på och fixar mig lite granna för vi ska bort till några björklinge vid två. Det blir nog säkert roligare än vad jag har tänkt mig, eller jag hoppas på det iallafall. Nu ska jag ta och måla naglarna, men det blir nog ett till inlägg innan jag drar.
Vad ska alla andra göra på midsommar då? :)


Direkt ut

- Kommentarer (0)
2010-06-24 @ 20:15:14
Hemma nu och ska ut och träffa Martin, skriver mera sen.


att jag aldrig är nöjd

- Kommentarer (0)
2010-06-24 @ 12:37:04
Har precis packat färdigt för ska ju hem idag, känns bra det också. Men behövde inte åka tåg istället får jag skjuts av morbror Hasse, riktigt snällt. Det känns som att jag har mera med mig hem än vad jag hade hit, får ju knappt plats med allting i väskan.. Men det är kul med lite nytt i garderoben också. Kan slänga in en bild på dagens outfit, fett söt jag är, eller inte :)

Vit blus - fick från min mormor, men den är från bikbok tror jag.
Shorts - fick jag för ett väldigt bra tag sen av morbror Hasse


everybody crash and burns sometimes

- Kommentarer (2)
2010-06-23 @ 20:37:01


 
Har ätit för ett tag sen och nu är man mätt kan jag säga. Sitter just nu och lyssnar på muusik och bara chillar galet. Vettefan vad som händer ikväll, eller ja det är ju typ kväll nu? Men det händer väl egentligen ingenting speciellt. Ska prata i telefonen lite senare iallafall, det är bestämt, väldigt normal jag är. Sen ska jag väl sova.. Det blir kanske ett till inlägg lite senare.

Känns som att statistiken sjunker och sjunker emellanåt. Någon som kan vara snäll och ge tips vad jag kan göra för att den ska bli lite rolig? :)

 



så himla varmt idag

- Kommentarer (0)
2010-06-23 @ 18:02:44

Har inget hej att säga och orkar inte komma på något heller så vi går rakt på sak. Vaknade vid halvtio och gick direkt upp och duschade, käkade lite frukost och det bar av till Östnora och solade där med mormor. Blåste väldigt mycket och därför vart man inte sugen på att bada. Sen åkte vi hem vid ettiden och då la jag mig på deras altan och skulle sola tänkte jag, sjukt varmt ute idag, jag dör :o men man ska inte klaga på värmen nu när den äntligen kommit. Sen blev det centrum, gick runt och kollade lite bara, köpte inget. Och nu ska jag snart äta tror jag, när morfar har grillat klart, gott! Börjar fan bli hungrig, jaja onödigt långt, och har egentligen inget mera att säga. Juste, till Emelie, mamma hämtade biljetterna!




Det är natt snart

- Kommentarer (1)
2010-06-23 @ 00:02:18
Godkvällers söta ungar. Sitter och pratar i telefon med världens coolaste och snällaste Marcus, fedt nice. Ska snart hoppa ner i sängen och prata där, orkar inte datan längre. Så säger väl godnatt nu, för detta blir det sista idag, sovgott folket. :)


middle of an adventure

- Kommentarer (2)
2010-06-22 @ 20:23:34
Har precis ätit klart middagen, blev pizza, riktigt najs. Fast nu känner jag att jag måste röra på mig, jag gör ju inte det här.. Känner ju ingen och vill helst inte gå ut helt ensam plus att jag har världens skavsår, fett drygt.. Har solat i stortsätt hela dagen, riktigt fint väder! Och sen på kvällen blev det minigolf, jag är sämst eller vad? Haha, men jag vann över min bror iallafall. Har som tur är inga bilder. Imorgon blir det att bada med mormor om det är fint väder, men det hoppas jag på. Annars vettefan vad som händer. Nått hittar man väl på. Ooh juste, ska på tredje Twilight filmen Eclipse med Emelie på onsdag, premiären, det blir super. Den filmen har vi väntat länge på! Det var väl det, vi hörs en annan dag.

Och camen går inte att laga, vet inte vad som hänt :(:(:(


i only live once

- Kommentarer (1)
2010-06-21 @ 20:05:29

Godkväll. Har inte varit hemma på nästan hela dagen så det blir att jag skriver allting nu istället. Vaknade lite då och då under natten men slutade med att jag gick upp vid halv tio och tog en dusch. Efter det fixade jag till mig lite och vi åkte iväg till Skogås för Filip och mamma skulle klippa sig. Efter det åkte vi vidare till centrum och var där ett bra tag, köpte lite kläder och massa annat. Nu har jag precis ätit och vet inte vad som händer ikväll, finns inte mycket att göra, kanske går ut ett tag eller nått senare. Det förblir allt, heido.

en klocka som jag fick av mormor i konfapresent i förväg.

tröja från gina, halva priset så blev bara drygt 100 kr.

en jeansjacka från gina.



Springtur

- Kommentarer (0)
2010-06-20 @ 20:04:48

Har suttit här ett bra tag och tänkt en massa och lyssnat på musik och tankarna tar snart över. Så nu ska jag ut och springa och rensa tankarna med min mamma och min bror tror jag. Hörs någongång, vet inte om det blir av idag, vi får se. Ha en bra kväll folket.

Det har hänt något med deras cam på datorn..
Får se om jag kan laga den sen. Nu har jag inte tid.



I do not want to remain

- Kommentarer (0)
2010-06-20 @ 19:07:47


Jag tänker inte låta det hända igen.
När allting börjat bli bra, går det direkt neråt igen.
Tur att jag är borta ett jävla bra tag, jag vill inte hem.


Stockholm till torsdag

- Kommentarer (0)
2010-06-20 @ 12:46:11

Sitter just nu och fixar naglarna och har precis packat klart allting. Snart så far vi iväg mot Stockholm. Jag har egentligen ingenting att skriva utan jag tänkte bara uppdatera lite innan jag åker. Ni får ha det så bra, jag skriver när jag kan :)

En gammal bild från förra sommaren



Stay the night

- Kommentarer (0)
2010-06-20 @ 00:14:30
Tjatja.
Sitter just nu och borstar tänderna och ska strax hoppa ner i sängen. Martin och Marcus drog för ett tag sen. Vi satt ute och grillade lite ett tag, eller några timmar. Grillade chips och påskskum haha. Sen drog vi hem till mig  när det började bli kallt, vi gjorde typ ingenting, chillade galet bara. Imorgon ska jag till min mormor i Stockholm och vara där till troligen torsdag. Blir kanske inte så mycket bloggning då, men det kan också bli det, vi får se. Nu ska jag lägga mig i sängen, godnatt!

en snygg bild från gårdagen, Marcus och jag


Lördag

- Kommentarer (0)
2010-06-19 @ 20:19:12

Har varit med Martin hela dagen och nu ska vi gå ut och träffa Marcus. Skriver sen.



Foton med min bror

- Kommentarer (0)
2010-06-18 @ 14:39:27
Jag och Filip har tagit väldigt många seriösa bilder bara för att vi har tråkigt. Vi bjuder på några, kom ihåg, vi är seriösa, eller? Nu ska jag skjutsa han till en kompis och jag ska till Marcus, tack för ida', falukorv är bra. :)


If i close my eyes forever

- Kommentarer (0)
2010-06-18 @ 12:01:19

Godemorgen. Sitter här med min bror bredvid och lyssnar på Markoolio, coola. Det är dåligt väder ute idag, det är ju sommar?! Men nästa vecka ska det bli tokvarmt och sol sägs det så vi får väl se. Idag ska jag träffa Marcus och Martin och vara hos Martin ikväll tror jag med Marcus. Vet inte vad vi ska göra, men det visar nog sig. Nu ska vi göra annat. Ciao.



Bad romance

- Kommentarer (0)
2010-06-17 @ 18:18:29
Heeej bloggen, nejdå driver men hej. Sitter och spelar kalaha med Filip just nu, väldigt kul, jag leder (a) På dagen var jag med Marcus och vi gjorde typ ingenting speciellt, sen kom Martin också. Nu har dom dragit och jag kanske ska ut sen ikväll och träffa dom. Men ingenting bestämt, så får se vad det blir, vi hörs.


bad dag

- Kommentarer (1)
2010-06-16 @ 17:41:28
Emelie väckte mig imorse vid halv tio och sa att hon skulle komma vid halv elva. Så det var bara att gå upp. Hon och Jessica kom vid halv elva sen och vi drog direkt bort pooltäcket och skulle bada. Vi åkte sen och köpte chips och träffade Marcus sen åkte vi hem och badade igen. Mycket annat har vi inte gjort. Kan bjussa er på några vackra bilder.





sommaren är kort

- Kommentarer (0)
2010-06-15 @ 13:09:02

Vaknade för några timmar sen av att min bror kom in i mitt rum, snäll unge. Sen var det bara att gå upp, har inte gjort någonting speciellt alls. Ska om ett tag eller några timmar in till stan och träffa mamma där. Och det känns fan inte som sommarlov.. helt regnigt och kallt, uschusch, jag vill ha soool.  Var med Marcus och Martin igår, vi spelade monopol hela kvällen typ. Marcus hade typ alla gator med hotel så tillsist blev jag pank, härligt, or not. Goodbajs.



our own way

- Kommentarer (0)
2010-06-14 @ 18:44:31
Har precis hjälpt pappa med att mublera om Filips rum och flytta in en orgel där. Blev väl nice. Sen har jag varit hos Martin i stort sätt hela dagen. Gjorde väl typ ingenting speciellt egentligen. Sitter just nu och dunkar musik och väntar på att Marcus ska komma, sen vet jag inte vad som händer, kanske ut eller något. Jag har verkligen ingenting att skriva just nu, helt lost. Så detta blev kort, nej nu ska jag gå härifrån och sätta mig och spela gitarr eller nått liknande, peace.
 


Lördags kväll

- Kommentarer (1)
2010-06-13 @ 15:53:04

Hade en trevlig kväll igår med Caroline, Felicia och Elin. Vi åkte in till stan och satte oss vid humC och pratade och umgicks. Vi åkte hem vid halvtolv-tolv ungefär. Lägger in lite bilder från kvällen som får säga sitt. Felicia har några bilder, men hon får skicka sen. Ciao.



Lördag - Hoppas på det bästa

- Kommentarer (1)
2010-06-12 @ 13:25:48
Tjabbatjena.
Blev inte av att jag skrev igår, hade aldrig tid. Tältning torsdag till fredagen och fredagen blev det fett med kärlek, fett ruttet så jag Marcus och Martin drog därifrån rätt fort, ner på stan chillade runt och sen hem till mig och kollade på film. Sen drog dom och jag somnade nog typ direkt, var så jäla trött haha.. Nu kommer det massor av bilder från senaste tiden.
Ärentuna games:






Skolavslutning:




Gårdagen:



Nej nu får det räcka, skriver kanske lite senare, får se. Hare.


tältning på g

- Kommentarer (0)
2010-06-10 @ 21:31:48
Hej alla söta människor.
Nu har jag äntligen sommarlov, ända till den 18 augusti, wiie. Har bilder på kameran, några iallafall som jag lägger in imorgon troligen för nu ska jag iväg och tälta. Skriver nog imorgon, och då kommer säkert bilderna från idag både på dagen och kvällen. Puss


kvällens outfit

- Kommentarer (1)
2010-06-10 @ 17:38:56

Jag och käre bror, nu ska jag på hans skolavslutning sen blire min. Hörs.


skolavslutning today

- Kommentarer (0)
2010-06-10 @ 15:40:16

Har nästan precis kommit ut ur duschen och har målat mina naglar, för ikväll är det äntligen skolavslutning! Fan vad skönt med sommarlov!
 
Hade ärentuna games i skolan idag och våran klass vann på kanotrace men ingenting annat haha, men det var väl helt okej iallafall. Clara har bilder, så det kanske kommer några sen, får se. Slutade vid typ 1-2 någongång? Nu ska jag snart börja fixa mig lite inför kvällen, och hoppas att det kommer bli kul, även för er andra. Kommer en bild senare på hur jag ser ut.

(vet att min cam är helt efter, haha, mobbad)



marcus och malin är grymma

- Kommentarer (1)
2010-06-09 @ 19:36:35
Vi hade kul med kameran i väntan på maten, vi är bäst :D


nionde juni

- Kommentarer (0)
2010-06-09 @ 14:31:18
Sitter med Marcus och vi roar oss genom att prata om morgondagen. Om ett tag kommer det gäster utan att min mormor vet, hon fyller nämligen 60 idag! Grattis till världens bästa mormor. Slänger in en bild på henne med Filips arm på haha. Nu ska vi göra annat,
för Marcus är cool :D


only två dagar

- Kommentarer (0)
2010-06-08 @ 07:41:33
Tjenare.
Ska snart tagga iväg till skolan ännu en dag, det är som tur är bara två dagar kvar och det överlever jag nog. Gör ingenting i skolan heller, man sitter på en lektion och löser typ kordord, helt ovärt. Efter skolan ska jag väl hem för måste storstäda mitt rum och fixa lite saker tills imorgon då det är fest för min mormor. Sen blir det väl att gå ut på kvällen, så jag antar att det inte blir så mycket mer att skriva idag, det blir det här iallafall, och nöj er med det, det kommer mera en annan dag. Nu ska jag cykla iväg. Ha det. 


bilder från helgen

- Kommentarer (0)
2010-06-07 @ 08:30:11

Ännu en solig dag och ska strax till skolan, men jag har ju faktiskt sovmorgon till kvart över nio. Hittade några bilder från helgen på facebook så här kommer dom.





sveriges nationaldag

- Kommentarer (0)
2010-06-06 @ 16:28:46

Sitter med Emelie här och vi har badat i min pool hela dagen ungefär, fett najs. Hade även en trevlig kväll igår, var i bjk med massa. Annsofie har bilderna så dom kanske kommer så småningom. Nu ska vi baka, men kan bjuda på lite bilder från idag iallafall :D





i don't wanna close my eyes

- Kommentarer (0)
2010-06-05 @ 14:46:22
Hade en helt okej dag igår, var på två "studentfester", först Emma och sen blev det min kusin, grattis till dom! Efter det fick jag skjuts till gården och där träffade jag Marcus, Mario och Vincent. Senare kom Martin. Vi gjorde väl typ ingenting speciellt egentligen.

Vaknade vid halv tio idag och gick upp och åt frukost sen blev det att hjälpa pappa att måla, så det har jag gjort i stort sätt hela dagen. Vad gör man inte för sin pappa? Men om ett tag eller nån timme eller så ska jag åka till Emelie och så sover jag där, helt underbart. Sakna henne. Vet inte vad vi hittar på, kommer kanske någon bild sen från kvällen.
Nu ska jag fixa till mig lite och packa, hörs.


ny header

- Kommentarer (1)
2010-06-04 @ 11:51:43
Gjorde en ny header, tröttade verkligen på den andra. Fast denna blev ändå inte så bra, försöker förstå mig på allting men det var lite svårt haha. Det får duga, eller vad tycker ni? :)


äntligen blond igen

- Kommentarer (3)
2010-06-04 @ 10:25:59
Det blev aldrig så att jag skrev igår när jag kom hem, för då gick jag ut direkt. Men håret blev riktigt bra faktiskt, kommer bild snart. Idag är det folk som tar studenten och jag ska till först Emma och sen till min kusin Carl-Marcus, ska blir kul faktiskt. Efter det är jag säkert ute, vi får se. Det är fint väder också, skitbra, därför ska jag sätta mig i en solstol om ett tag. Bilden får duga så länge, det kommer antagligen att dyka upp flera bilder så småning om eftersom jag är blond nu. I helgen ska jag träffa EMELIE :D


En förändring kan förändra allting

- Kommentarer (0)
2010-06-03 @ 14:01:01
Halloj
Kom nästan precis innanför dörren efter ännu en skoldag i skolan, nu är det exakt en vecka kvar sen sommarlov, fan vad skönt. Skolan är väl helt okej nu för tiden, man gör ju ingenting längre dom sista veckorna, packar ihop och leker massa lekar och pratar betyg.

Idag är det sista dagen jag är brunett, jag ska ta tåget om en timme till knivsta och färga mitt hår blont, lyckliiiig! Det blir nog bild på det sen, håll ut. Ikväll går jag nog ut och träffar folket i byn, om jag orkar. Ska nog lägga mig i solen ett tag idag också, vill bli brun.


No one knows

- Kommentarer (2)
2010-06-02 @ 11:23:25
Skön dag kan man ju först säga. Slutade för en timme sedan och hade bara so och matte. Egentligen hade vi 2 timmars rast eftersom vi inte hade någon idrott och sen no och teknik, men vi fick sluta ist, skönt eller vad? Så nu ska jag göra mig något och äta och sen lägga mig ute i solen och sola, me like. Skriver kanske senare, vi får se.

Att våga är att förlora fotfästet en stund,
att inte våga är att förlora sig själv.



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus