snabbt

- Kommentarer (0)
2010-01-31 @ 20:54:42
Sebastian åkte hem för ett tag sen, han har vart här sen två typ, sjukt mysigt. Nu ska jag lägga mig i sängen är astrött, hör av mig imorrn. Puss.


uno = inte min grej

- Kommentarer (0)
2010-01-30 @ 22:19:57
har kollat klart och filmen var sjukt bra, och så har vi spelat uno precis, och jag förlorade. det är någonting med det där spelet, förlorade igår också när jag spelade det .. jaja, får väl överleva det. har inte mycket mera att skriva nu, så kanske återkommer imorgon eller så. men ska snart lägga mig i sängen tror jag. godnatt.


en riktigt gammal bild & jag saknar mitt hååår :((


sommaren m göran

- Kommentarer (0)
2010-01-30 @ 19:28:02
Nu ska jag och familjen hyra sommaren med Göran, som jag har övertalat dom. Fett nice, hoppas på tummen upp för filmen. Så nu ska vi se den, sen vet jag inte vad jag gör, håller mig inne, verkar så kallt ute heh. Herrå folket.


riktigt värd kväll

- Kommentarer (0)
2010-01-30 @ 13:21:17

orkade aldrig skriva igår när jag kom hem. men det var en sjukt värd kväll som lätt borde göras om! började med att sebastian kom vid sju typ, och sen gick vi nästan direkt och träffade felicia och vi gick ner till lyckebokyrkan där det var typ café. så där träffade vi massa och var med feffi, johanna, celina, sandra, emil. vi spelade uno, snackade, lyssnade på musik var ute och lite så. vid elva började vi dra hemåt o alla typ skiljdes åt, utom felicia jag sebbe och emil som hade sällskap enda hem typ. sebastian åkte hem sen och jag gjorde väl inte mycket alls.
jag älskar er, tack för kvällen allihopa.

   



Bilden är kärlek

- Kommentarer (0)
2010-01-29 @ 17:52:19
Äntligen fredag, riktigt skönt iallafall. Slutade tidigare eftersom vi hade håltimme från spanskan, då åkte jag hem till Felicia & var där ett litet tag. Sen skulle jag hem, och när jag kom hem sjöng jag singstar haha. Ska äta om ett tag hoppas jag, är jättehungrig faktiskt. Ikväll kommer kanske Sebastian, och så ska jag träffa Felicia har jag lovat. Så ska väl ut och göra det tänkte jag. Ska vara klok och försöka komma ihåg att ta med kameran ut och ta lite bilder också. (y) Har egentligen ingenting mera att skriva, kanske återkommer senare eller imorgon. Ha en underbar kväll. Pussen!

En bild på Malin Felicia & Alida i sjuan, haha. Gillar den av någon anledning.



Dusch

- Kommentarer (0)
2010-01-28 @ 20:39:21

Nu har jag faktiskt vart duktig och pluggat lite granna. Och nu sitter jag och spelar gitarr, hehe. Tänkte gå och ta en varm dusch om några minuter, känns skönt. Sen ska jag nog lägga mig och läsa i sängen. Är jättetrött och jag kommer nog somna tidigt ikväll känns det som. Imorgon är det äntligen fredag, fy så skönt. Dusch dags nu, puss och godnatt om jag nu somnar.



Plugg

- Kommentarer (2)
2010-01-28 @ 17:30:49

Jag har tråkigt, och ska plugga biologi om en tag som jag har prov på nästa vecka typ. Sen ska jag sätta mig och äta och efter det kanske träffa någon eller nått annat roligt. Nu ska jag pallra mig härifrån och ha kul innan jag sätter mig och pluggar.
Här är en riktigt vacker bild från när vi var hemma hos Alida och åt kladdkaka igår på våran två och en halv timmes rast. Felle Mallan Cissan Feffi Lidis, njuut.




Funkar inte ladda upp bilder nu..

- Kommentarer (0)
2010-01-28 @ 15:50:21
Kom nyss hem från Felicia. Har varit där sen skolan slutade, vi gjorde typ ingenting alls.
Vet inte alls vad jag ska göra ikväll eller nu överhuvudtaget.. Och nu går det inte heller att ladda upp bilder här på bloggen av någon anledning. Det gjorde saken nästan ännu bättre! Det kommer sen isåfall.


Snöstorm nu

- Kommentarer (0)
2010-01-27 @ 22:32:00
Har inte suttit vid datan alls nu. Igår var jag ute med Felicia Alexander Patrik och Alida. Fett kallt, jag dog typ, och nu är jag förkyld .. inte bra, men kul hade vi. Var med Johanna, Celina, Felicia & Felicia idag efter skolan, senare kom Sebastian.

Nu är det typ snöstorm ute och det känns inte lockande till ännu en skoldag imorgon.. Men nu ska jag ta och lägga i sängen. Godnatt.


Uttråkande dag

- Kommentarer (1)
2010-01-26 @ 15:03:13
Kom precis hem typ från skolan, inte gjort någonting typ idag, helt segt. Har träning om ett tag sen vet jag inte alls. Om någon vill träffas äre bara att höra av sig. Jag vet att min blogg är helt usel, men jag har typ ingenting att skriva längre, haha. Men äre någonting jag hatar, så är det människor som ljuger, skaffa ett liv liksom. Hatar det verkligen, visst nångång ibland kanske en nödlögn, men alltid. Nejtack.


Nu vare dags

- Kommentarer (0)
2010-01-25 @ 19:00:16
Har inte kommit längre, haha. Men nu ska jag vara duktig och göra min matteläxa. Sen ska jag träffa FELI.
Herråååå.


Utan ord

- Kommentarer (0)
2010-01-25 @ 16:16:40
Kom hem för ett tag sen, efter skolan åkte jag med Felicia till björklinge, hon skulle typ snacka med Axel. Så vi var där i 20 minuter (?) lite onödigt kanske.. Borde egentligen plugga nu eftersom vi har rätt mycket läxa, så ska nog vara duktig och kanske göra det om ett tag. Har ingenting mera att säga, så det förblir allt.



Fixat & klart

- Kommentarer (0)
2010-01-25 @ 08:14:46
Har precis fixat mig klart, och om ett tag kommer Felicia,
så då ska vi ta och pallra oss iväg till skolan.
Har inte mycket mera att skriva.. Så jag hör av mig senare, puss.


Dags för dataspelet, haha

- Kommentarer (4)
2010-01-24 @ 15:58:01
Kom hem för några timmar sen kanske. Har ju vart på träning och det rullade väl på som vanligt. Borde egentligen läsa en bok som är skitdålig men som jag måste läsa ut till nästa vecka enligt min lärare och jag har typ mer än 200 sidor kvar.. (y)
Har typ ingenting att skriva egentligen, det här med söndagar igen. En dålig veckodag! Nu vill jag göra nått kul, så funderar faktiskt på att spela ett dataspel jag hittade igår, Rummel&Rabalder, haha. Har för mig att det var askul, men får se om det är lika kul som det var förr. + krya på feffen som är riktigt sjuk :(




Fort

- Kommentarer (1)
2010-01-24 @ 10:03:49
Slänger nu in ett snabbt och kortfattat inlägg. Sebastian kom igår, sjukt mysigt. Älskar dig
Nu har jag träning snart, så ska åka iväg på den. Skriver senare.


Lördag

- Kommentarer (2)
2010-01-23 @ 12:26:03

Först i skolan hade vi skidåkning på våran idrottslektion, och Felicia Oscar Tove Awin och jag åkte. Ojoj, vi var bäst, säger vi. Felicia ramlade och tyckte vi var dumma som inte hörde henne ropa på hjälp när vi var jättelångt före.. Och sen försvann Awins mobil, men vi hittade den under snön sen med högt spelande musik på fortfarande, hah. Dagen fortsatte najs vi gick hem till Alida och åt pizza. Och sen på våran spanska satt jag och Felicia och sjöng. Mycket roligt om jag får säga.

Igårkväll kom Sebastian och vi gick ut och träffade älskade Felicia & Sarah. Vi gick omkring i byn och frös lite granna, så vi gick in på fritidsgården och värmde oss ett tag. Gick därifrån och fortsatte att dumma oss i den tomma byn. Sen började vi väl gå hemmåt och sånt där massa annat, hade en helt najs kväll.

Just nu gör jag ingenting alls, ikväll kanske Sebastian skulle komma efter hans träning, mysigt. Nu ska jag inte sitta och roa mig här, ska fortsätta göra någonting. Pusshej.



Loveu

- Kommentarer (0)
2010-01-21 @ 21:06:51
Emelie ringde för ett tag sen och hennes hjärnskakning var nu allvarlig, och hon måste vila och får inte göra något då. Så det blev ingenting imorgon, men vi skulle träffas snart ändå! Och jag hoppas på att hon blir bättre snart för det där lät inte alls roligt.. :(<3 Saknar dig



You're never alone

- Kommentarer (0)
2010-01-21 @ 15:45:14
Skolan idag igen. Felicia gick hem på morgonen för hon mådde dåligt, så krya på henne :(
Och typ efter lunchen skulle Feliciaeklund till tandläkaren i stan, så jag och Alida roade oss resten av dagen tillsammans. Och jag är glad för nu har vi inga läxor och inga prov, så nu kan jag ta det lugnt. & ikväll kanske jag går ut om jag orkar, om det inte är så kallt..

Imorgon är det äntligen fredag! Och då ska jag nog vara med Emelie, vi kanske åker till stan, sen har jag träning och sen sover jag kanske hos Emelie om det gick bra. Hihi, mysis.
En bild från dagen på mig och kung Alida på våran nolektion.




Trött

- Kommentarer (0)
2010-01-20 @ 21:45:23
Hade en helt okej dag igårkväll ialla fall. Orkar inte berätta om det

Sebastian kom idag efter skolan & var med han och Felicia, kollade på Rosa the movie, haha.. Just nu sitter jag och värmer mig med en kopp te, och ska snart hoppa ner i sängen tänkte jag faktiskt. Sjukt mysigt, och jag är trött så ska se på film tror jag nog. Detta blir ett riktigt kort inlägg eftersom jag har noll fantasi just nu efter allt plugg! Puss



Nu blire Feli

- Kommentarer (0)
2010-01-19 @ 19:40:51

Felicia fick vara inne med folk iaf, så nu ska jag ta och rusa dit tänkte jag.
Kort kort kort inlägg hehe, men orkade inte. nu springer jag hejdå.



Ut kanske

- Kommentarer (0)
2010-01-19 @ 18:42:31

Nu vet jag inte vem jag ska vara med ute. Felicia & Alida har utegångsförbud tydligen. Så jag får väl gå ut ensam och träffa någon, det känns ju lite trevligt sådär. Blev riktigt besviken faktiskt ..



Hatar alla dessa rubriker

- Kommentarer (1)
2010-01-19 @ 16:57:29
Kom precis hem.. Har varit i skolan idag, och hemkunskapsprov, wie, kunde faktiskt rätt mycket, känner mig stolt (y) fast sen om läraren tyckte det, det var nått annat. När vi slutat skulle jag typ till nån doktor och kolla min svanskota som jag har haft ont i, i typ flera månader. Men det var typ ingenting fel alls, men ska äta nån medicin i typ några veckor.. Skitsamma, väldigt intressant sådär. not.

Ikväll har jag faktiskt planerat att gå ut och träffa Martin för ska prata med han om nån grej, och sen vill jag träffa Felicia & några kuliga människor. Just nu vet jag inte vad jag ska göra, har precis pluggat på min engelska som jag har till imorgon, sen har jag massa andra läxor och så, men det ska jag göra sen någongång, kommer nog aldrig om jag känner mig själv rätt.. Är verkligen skoltrött och jag vill ha sommarlov!!!
Och juste, Feffen sa att Ciccan ska börja i våran klass, snacka om lycklig, fett kuul :D:D:D


Och slänger in någon randombild på min saknad Emelie, ska träffa
henne i helgen, yes.


:D

- Kommentarer (1)
2010-01-18 @ 16:56:28
Rätt skön dag idag ändå, började kvart över nio, sen lunch i typ två timmar och tre lektioner. Felle Feffen och Mallan gick hem till Alida på lunchen och gjorde som vanligt våran kladdkakssmet och åt det, ojoj tjockisar .. :$ Slutade vid två och det tog typ år att gå hem, eftersom vi gjorde massa annat på vägen.. & ikväll får inte Felisen gå ut, så får väl ragga på någon annan tänkte jag.
Nu ska jag ta och äta, puss.



08.20

- Kommentarer (0)
2010-01-18 @ 08:20:38
Tjabba. Har faktiskt sovmorgon idag, fett nice. Så vaknade sju och bestämde mig för att ta en varm dusch, sen åt jag frukost och fixade mig. Om ett tag ska jag kila iväg till Felicia & sen ska vi till skolan. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mera, så det här blev nu ett kort inlägg. :)


Ännu en söndag

- Kommentarer (0)
2010-01-17 @ 16:11:32
Hade faktiskt en riktigt mysig kväll igår, fast det vart som det vart innan. Gick till Felicia vid halv 1 kanske och då kom Sebastian också dit ungefär. La oss och typ halvsov i Felicias säng, hehe och väntade på att Axel skulle komma. Han kom vid typ 4 och vi kollade på lejonkungen, och drack cola. Sen efter den filmen försökte vi enas om en film, men det blev tillsist Hip hip hora - som egentligen ingen ville se tror jag. Men iaf, vid 10 kom Axels bror och hämtade dom och jag och Felicia la oss i sofforna, degade sönder och kollade på paradise hotel (y)

Idag, söndag. En egentligen helt onödig dag om jag får säga. Man gör ingenting på sina söndagar, liksom bara trött och seg, orkar ingenting helt enkelt. Släkten kom vid 2 typ och dom skulle fira Filip som fyllde år i torsdags, jo livat är det alltid, och nu är jag så sjukt trött. Vill verkligen hitta på något, men vettefan vad .. Ska nog smsa Felle och se om hon kanske pallar göra nått, som jag hoppas mycket på för jag har tråkigt.. Ska väl fundera vidare på vad jag kan hitta på nu, rulla mig i snön kanske (a), eller inte.. Hejdå.



Lördag igen.

- Kommentarer (0)
2010-01-16 @ 11:33:15
Tjaa. Skriver lite kort, för har lite småbråttom. Var ju med Felicia & Sebastian igår, vi låg i min säng i en hög och kollade på twilight och käkade popcorn så sängen är lagom fin nu. Felicia somnade under filmen haha, sötis.

Idag kommer Axel och Sebastian, och det är väl snart typ. Så jag måste börja göra mig klar nu faktiskt. Sen ska jag pallra mig hem till min älskade granne, med andra ord Felicia och vara där med dom. Men nu ska jag inte sitta här och slösa bort all min tid jag har. Så det var allt nu, puss.


Äntligen helg

- Kommentarer (0)
2010-01-15 @ 17:45:48
Helg nu, fett skönt.
Ikväll ska jag träffa Felicia & Sebastian, riktigt mysigt. Nu ska jag faktiskt sätta mig och spela lite gitarr medans jag väntar på ungarna haha.
Puss



Ge mig sommar

- Kommentarer (1)
2010-01-14 @ 15:53:01

Kände för att lägga in lite sommarbilder nu också, :) Bara för att jag vill ha sol nuuu


emelie malin leksand, 07 kanske ?!


Jag & Filip i cypern 08


09



Hatar kylan

- Kommentarer (0)
2010-01-14 @ 15:41:14
Det är ju så sjukt kallt nu för tiden, så jag orkar aldrig vara ute längre, vilket leder till att jag aldrig rör mig typ. Orkar helt ärligt inte med kylan längre, nu vill jag helt klart ha sommar, bli brun, fyfan vad härligt!
Skolan idag, som vanligt vare väl, drygt men överlevde ändå.. Och ikväll ska jag äta tårta antar jag för min käre lillebror fyller år, så grattis till han. Kanske träffar någon också, vet inte alls faktiskt. Sitter och ruttnar bort här igen, ovanligt- nej. Nu ska jag göra nått annat, jag säger alltid det, men det blir sällan så, men nu ska jag nog faktiskt gå, pussen.



Drygt

- Kommentarer (0)
2010-01-13 @ 18:45:35
suuuuuur jag blir ... -.-


<3 Felicia

- Kommentarer (0)
2010-01-13 @ 17:21:15
Hejj, skolan idag. Skitkul verkligen, eller inte.. så ruttet det kan blir. Är redan sjukt skoltrött .. Tur att det är helg snart igen säger jag bara. Träffade Felicia också en stund, hon kanske kommer tillbaka sen, hon skulle hem för ett tag sen typ. Kul liv jag har, sitter vid datan asofta nu för tiden, precis som nu. Men nu ska måste jag faktiskt göra något annat snart. Slänger in en bild på Felicia från skolan idag. Puss.



-

- Kommentarer (0)
2010-01-12 @ 15:07:23
Kom precis hem efter en sjukt seg dag i skolan. & träning nu snart, och ikväll träffar jag nog Felicia.
Har inte alls mycket tid, bussen går snart, så ska dra iväg nu. Puss


no life

- Kommentarer (0)
2010-01-11 @ 20:37:26

Hade det sjukt nice på fyrishov ialla fall, seriöst orkar jag inte berätta allting.
Just nu har jag suttit ett tag vid datan och bara ruttnat, typ haft en konversation ett bra tag med Sebbe, Felicia & Axel. Blev typ någon saga om prinsar prinsessor drakar och häxor tillsist.. Jadu inget liv verkligen.
 Ska lägga mig hyffsat tidigt ikväll hade jag tänkt om jag nånsin ska kunna orka upp imorgonbitti, får se hur det blir med den saken. Har verkligen ingenting att göra nu, en bild från dagen på felicia.
Hon tvingade mig att täcka :(:(



Puss.



you're the one

- Kommentarer (3)
2010-01-11 @ 09:51:32

Vaknade faktiskt vid åtta idag, sjukt trött, men måste ju upp halv sju imorrn. se hur det blir.
skitsamma, nu sitter jag här och väntar på att Felicia ska komma hit. Sen åker vi till fyrishov & blir där till kvällen antar jag.



Helt sjukt kallt

- Kommentarer (0)
2010-01-10 @ 22:05:15
Hej.
Emelie kom vid fyra kanske, och hon tyckte att jag skulle starta en blogg så hon hjälpte mig att göra en lite snabbt. Sen gick vi väl ut, så jävla kallt verkligen, vi gjorde typ ingenting, gick omkring bara. Helt jävla ruttna haha, men vi hade tjockt kul, som vanligt. töntade oss sprang runt och skrek och så. Emelie åkte hem för ett tag sen och imorgon blir det fyrishov med Sebastian, Axel & Felicia. Blir nog nice. Nu ska jag nog lägga mig i sängen, är helt sjukt trött. Slänger in en bild från kvällen.




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus