sista imorgon

- Kommentarer (0)
2010-03-31 @ 21:06:30
Sebastian åkte alldeles nyss och har varit med han sen jag slutade skolan. Imorgon är det sista dagen i skolan sen är det påsklov, riktigt skönt verkligen. Har ingenting att skriva just nu, blir kanske av imorgon, nu ska jag kolla på tv och plugga till mitt prov imorgon. Puss


hungrig :(

- Kommentarer (2)
2010-03-30 @ 17:55:42
Skolan idag då, rullade på som vanligt, vissa saker bättre än andra, men orkar inte bry mig om det. Ingenting att ens behöva tänkta på. Hoppade min träning idag, pallade inte helt enkelt så gick hem och försökta konsentrera mig på att plugga lite granna eftersom jag har prov igen..
Så just nu försöker jag göra det lite medans jag gör en massa annat, låter ju bra. Och jag är jävligt hungrig så ska ta och gå och äta middagen som är serverad!


Emelie vi måste ses snart också, det behövs.
Du är underbar och jag gör allting för dig älskling.


starkare utan dig

- Kommentarer (2)
2010-03-29 @ 19:19:56
man kan spola fram till 0.30, det är då den börjar.



antingen eller

- Kommentarer (2)
2010-03-29 @ 18:56:29
orkar inte ens ha det såhär, antingen eller liksom. orkar inte sitta och tveka på hela mitt liv pågrund utan några få anledningar, det är inte ens nödvändligt. jag tänker inte sluta vara glad pågrund av det, men felet är att det blir så iallafall..


skolan idag då, sovmorgon rätt skönt ändå. utom att jag var sur resten av dagen, men det är en annan sak. ska snart ut och träffa martin och marcus tror jag, ska fan bli kul, orkar inte sitta hemma och deppa för mig själv. skriver kanske senare, troligen inte, eftersom jag inte har något vettigt att skriva.



nu blev det mycket

- Kommentarer (1)
2010-03-28 @ 20:57:18
Åkte hem rätt tidigt från Sebastian igår eftersom min pappa inte ville sitta och skjutsa flera gånger.. menmen, när jag kom hem sen satt jag och pratade ett tag med min mamma som kom hem från spanien precis då, skönt. Efter det gick jag ut och träffade Martin, Alida och Marcus och vi var på gården och kollade på film, och sen började vi gå hem. På vägen hem pratade jag ett tag med Martin också, det behövdes och det är skönt att han alltid finns där för en.

Idag åkte jag först in och träna, gick väl rätt bra. Efter min träning så hade Sebastian kommit till fyrishov och träffade mig där, och sen åkte vi hem till mig. Gjorde typ ingenting speciellt, kollade på film och pratade och så. Jag älskar dig älskling!

Imorgon är det skola igen, men snart är det påsklov iallafall, på torsdag. Det gillas högt! Ska nu ta och kila iväg, skriver imorgon tror jag nog.


mallan@ sebastians plaaaace :D

- Kommentarer (0)
2010-03-27 @ 19:35:14
Sitter hos Sebastian och han är världens bästa och jag älskar han mest av allting.


Vacker bild :D


bättre än tänkt

- Kommentarer (1)
2010-03-26 @ 23:41:30
Blev en rätt lyckad kväll ändå, fast jag inte fick åka till björklinge som tänkt.. Jag gick ut och träffade Martin och åkte sen till lyckebokyrkan där det var öppet hus som alla sista fredagar varje månad. Inte alls många där, men hade det rätt trevligt ändå, spelade twister och jag måste erkänna att jag och Cissan var bäst på dansmattan, haha, årets skämt! Drog därifrån sen när det började blir långtråkigt och jag och Martin satte oss vid tåget och roade oss själva lite granna.
Hade iallafall en bättre kväll en vad jag hade tänkt mig, denna urtrista fredag.

Imorgon, då ska jag iallafall til björklinge, det har jag bestämt! Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka få tag på Sebastian, (om han inte sover) hihi, godnatt allihopa.



skit

- Kommentarer (0)
2010-03-26 @ 19:38:06
Har inget att göra, och har inget att skriva. Jag har inget kul liv nu.

bilder från skolan:




ignorera mig tack.


-

- Kommentarer (0)
2010-03-26 @ 07:45:19
Eftersom det inte gick att logga in på blogg.se igår så får jag helt enkelt ta ett snabbt inlägg nu. Sebastian kom iallafall igår sen, och vi + min bror gjorde våfflor, eller filip pratade mest medans vi andra fixade allt. Det var ju faktiskt våffeldagen så det var värt att passa på!

Ska alldeles snart till skolan, sista dagen innan helg, fett skönt! Efter skolan tror jag att jag ska åka in och träna faktiskt och sen åka till Sebastian, åtminstonde vad jag vill.
Nu måste jag dra ut cyklen och cykla vidare till skolan, Hörs sen typ?!


En gammal bild från somras.


skypeprat?

- Kommentarer (0)
2010-03-25 @ 14:51:52
Hade matteprov idag då, och det gick väl sisådär, kändes inte så bra, men får väl se. Sitter iallafall nyduschad nu och väntar på Sebastian. + att jag pratar med mina älskade klassvänner på skype, ojoj nice, dom pratar om ett spel och jag fattar noll ungefär. Nu ska jag fortsätta och vara social mot mina vänner och lyssna på musik, :D


cykeldags

- Kommentarer (0)
2010-03-25 @ 07:41:52
Har varit klar ett tag, men nu måste jag faktiskt börja dra ut min cykel som jag ska ta mig till skolan med, vad som är tänkt. Sen har jag matteprov idag.. Får se hur det går, nej nu måste jag gå, herrå.


just nu

- Kommentarer (1)
2010-03-24 @ 15:25:42

Då har det vart skola igen då, precis som alla mina andra veckodagar.. Vi disikerade (stavning?) koöga idag, usch fy och blä säger jag bara, så jävla vidrigt. Och så gjorde vi klart våra högtalare av papper och kartong på tekniken, och dom funkade faktiskt, coola grejer. Sen har vi väl inte gjort mycket mera som är så inressant, eller ja det var nog inte det jag skrev heller haha. Har matteprov imorgon också, kul, så ska sätta mig och kolla igenom det om ett tag kanske.

Kanske ska träffa Sebastian ikväll men jag har ingenaning, jag funderade på att kanske åka till björklinge och kolla på innebandymatchen tjejerna spelar mot storvreta. Maybe, maybe. Nu ska jag ta och sjunga singstar, jag har tråkigt, jotack jag vet.
Just nu:



i'll go wherever you will go

- Kommentarer (0)
2010-03-23 @ 21:00:04


dagen

- Kommentarer (0)
2010-03-23 @ 20:13:21
Slutade kvart i ett idag för vi hade ingen hemkunskap, men jag satt kvar på skolan till tre för hade utvecklingssamtal då och jag orkade verkligen inte gå hem haha. Men satt och roade mig själv ett tag sen kom Alida och några och underhöll mig. Hade iallafall utvecklingssamtal och det gick väl bra, inget negativt åtminstonde. Sen blev det äntligen träning, kanske konstigt att längta efter att träna men det gjorde jag faktiskt idag, och det gick faktiskt bättre än väntat, så det kändes bra. Har ingenting mera att skriva, hehe. Men jag är faktiskt lite irreterad på allt och alla just nu.. Orkar inte folk nu för tiden bara..

Och plus att jag vill ha sommar nununu, orkar inte mera vinter. När det var så fint och typ riktig vår då börjar det snöa igen.. usch på vädret! Ojoj, liv jag har. Nej gå och dö. Hejdå.


till min emelie annerklev

- Kommentarer (3)
2010-03-22 @ 21:26:25

Hur ska jag nånsin kunna tacka dig för allt du gjort för mig? Du är den jag kunnat prata med när jag mått som sämst, du är den som alltid får mig att le, och den som jag alltid kan vara mig själv inför. Jag är så sjukt tacksam att jag har dig. Det är du som får mig att tänka om när jag är som närmast att falla, du är alltid den som gör precis allting för mig. Jag är stolt över dig. Du är som min syster, en tvilling, som jag själv aldrig fick. Du betyder så sjukt mycket för mig, och nu är det min tur att hjälpa dig för allt du gjort för mig. Vad som än händer kommer jag alltid stå vid din sida och du kommer alltid kunna prata med mig, om allt, tveka inte på det. Jag kommer lyssna, jag kommer försöka göra så gott jag kan för att hjälpa dig, jag kanske inte är bäst på det, men jag tänker försöka. Du är värd guld för mig och jag tänker verkligen aldrig nånsin lämna dig, det kan jag svära mitt liv på. För det kommer aldrig hända, vi har kommit varandra ännu närmare nu och jag är sjukt lycklig över det. Du är den som står mig närmast och vet det mesta om mig just nu, ingen annan skulle förstå iallafall. Det är bara du. Tack för alla gånger du alltid finns där för mig, jag är sjukt tacksam att jag har dig, jag älskar dig mest av allting, och du är värd det bästa gumman.
Lämna mig aldrig, jag lever för dig. / Din Malin
 



rubrik

- Kommentarer (1)
2010-03-22 @ 21:08:53
Var först på röntgen idag då, gick väl bra. Sen kom jag tillbaka till skolan till efter lunch typ, hade spanska och kollade på film sen var det bara no, rätt skön dag ändå. Vid tre kanske kom Sebastian, vi behövde snacka lite om lite grejer, men det är löst nu och jag älskar dig och jag kommer aldrig lämna din sida.

Imorgon har jag utvecklingssamtal vid tre och efter det ska jag försöka ta mig till träningen som börjar fyra. Ska träna så mycket jag orkar, min kondition är verkligen nere och jag måste få upp den igen! Annars ingenting speciellt allt. Nu ska jag kila vidare och kanske lägga mig i sängen snart, är sjukt trött + att jag måste plugga lite engelska till imorgon, not nice..


godmorgon

- Kommentarer (0)
2010-03-22 @ 08:38:59

Godmorgon allesammans. Ska inte tills skolan först efter lunch, ska upp till akademiska och rötga min svanskota som jag har haft ont i sen ett halvår tillbaka.. Så ska ta bussen inte till stan om en halvtimme där jag sen ska träffa pappa. & fett skönt väder det blev nudå, helt soligt och verkar varmt, skillnad mot igår iallafall. Nu ska jag snart kila iväg mot bussen, men måste göra lite saker innan dess. Hare bra.



hela helgen

- Kommentarer (2)
2010-03-21 @ 20:17:07
Har tillbringat typ hela helgen i björklinge, helt sjukt nice. Tar det lite kortfattat, åkte först till Emelie på lördag morgon typ, vi gjorde väl typ ingenting speciellt, snackade och sånt. Vid sex åkte vid in till björklinge och först käkade pizza och sen gick vi till jepser, och så var vi där med han och Sigge. Vi gick senare ut och flummade runt som fan, ställde oss på vägen och juckade haha, och så kom en civilsnut och stannade. Jag och Emelie typ sprang iväg så jävla fort vi kunde, haha töntar.. Senare kom Jocke och vi drog och satte oss nånstans och snackade ett tag, och senare drog vi och åkte pulka i nån backe på kartonger haha luff. Vi drog hem till Jesper sen igen och typ spelade kort och tog det lugnt, chill.

Idag vaknade jag hos Emelie vid kanske halv elva. Vi började göra oss i ordning typ direkt och sen åkte vid till Jepser vid tolv typ, sen kom Jocke. Vi gjorde typ ingenting alls först, men sen fick vi för oss att gå till hemköp och handla lite saker. Så vi tog oss dit i snöstormen allihopa och köpte massa chips, dipp och cola. Sen när vi kom hem la vi alla oss i soffan och kollade på film, fett skönt. Sen kom Emelies dadi och hämtade mig och henne, och åkte hem till viksta i ovädret. Vid halv åtta kanske kom min pappa och hämtade mig.. Men hade en sjukt bra helg!

Tryck så blir bilderna större:
  
   
  


till emelie

- Kommentarer (0)
2010-03-20 @ 11:12:20
Är lite smått stressad och detta blir kort. Jag åker till Emelie nu, och sover där vad som är tänk :D
Skriver kanske sen.


you’ve got the looks

- Kommentarer (0)
2010-03-19 @ 15:33:28

Tjabba.
Skola idag då, faktiskt så hade jag rätt skön dag, utom att vi hade vikarie på idrotten som var pain in the as. Jag fick som sagt äntligen vara med på idrotten och så, men min kondition är neråt och därför satte jag mig och pratade med FeliciaEklund som inte var med, ett litet tag. Och sen när jag skulle gå och vara med igen, så lackade han verkligen och jag fick inte vara med på hela lektionen bara för att jag inte var med på hela uppvärmningssaken. Blev sur så gick och bytte om igen och där fick jag sitta och kolla på som alla mina andra idrottslektioner på sistone..

Emelie och Sebastian skulle komma ikväll, men vet inte hur det blev med Emelie, eftersom hon inte svarar på sms?! Du kan ju höra av dig om du ser detta iallafall.

Och min mormor och morfar kommer snart och jag är avundsjuk för imorgon ska min mamma och mormor till Spanien, lite orättvist kanske?

Nu ska jag kila vidare, skriver kanske senare, hehe. Hare bra.



mallan brallan kåtar sej med min katt :O

- Kommentarer (1)
2010-03-18 @ 15:48:04

halli hallå ! :D
malin tvingar mej att blogga :'( visst är hon inte allt för gullig ,  bara för hon sitter och kåtar sej med min katt , fast jag tror inte han gillar de för han sover ist ... :) // SEBASTIAN



träffa martin

- Kommentarer (1)
2010-03-17 @ 19:21:25

Sitter och lyssnar på smurfarna (y). Och ska typ nu snart ut och träffa Martin,
så nu ska jag kila vidare. Skriver kanske när jag kommer hem, får se. 



har inget att säga

- Kommentarer (1)
2010-03-17 @ 16:10:28
Har egentligen ingenting att skriva, jag har bara för tråkigt. Var i skolan idag som vanligt, inget mer med det. Sitter just nu och dunkar musik, haha kul liv jag har.. Ikväll ska jag ut och träffa Martin tror jag. Har fan inget att skriva, nu ska jag fortsätta dunka musik i mitt otroligt roliga liv.



alla bilder

- Kommentarer (3)
2010-03-16 @ 21:21:07
   
  
  
  
  

& några lagom snygga oseriösa.
   
 


hah videoinlägg

- Kommentarer (0)
2010-03-16 @ 21:05:50
Vi har inget liv, vi vet. och jag är väldigt seriös hela tiden.



var hos felicia

- Kommentarer (0)
2010-03-16 @ 19:42:52
Först var det skola, som vanligt ungefär. Efter det åkte jag hem till Felicia och vi hade det lite småskoj, nejrå men det var kul. Vi tog massa bilder, haha. Faktiskt rätt så fina. eller ja. lägger in några sen, dock inte alla, det orkar jag inte. Håller just nu på att ta emot alla från felisen, så orkar inte skriva sammtidigt. Bilderna kommer senare idag iallafall,
håll ut!


då var det dags igen

- Kommentarer (0)
2010-03-15 @ 22:09:42
Sebastian drog för ett tag sen och just nu borstar jag tänderna. Jag kom på att jag hade matteläxa eller vad man nu ska kalla det, jag låg efter sen jag var sjuk och måste räkna ikapp, så fick hjälp av min älskade Sebastian och nu är jag på rödkurs, som typ nästan alla andra iallafall.

Imorgon är det skola igen, längtar verkligen jätte mycket, eller inte.. Nu ska jag lägga mig i sängen för att se om jag kan somna. Godnatt!


prao klart

- Kommentarer (1)
2010-03-15 @ 14:39:06

Träffade Felicia och vi gick och fyllde i dom där lapparna till praoen, och nu var det fixat och klart. Nu väntar jag på att Sebastian ska komma hit och göra mig sällskap.


Bild sen förra sommaren.



studiedag

- Kommentarer (0)
2010-03-15 @ 12:01:47
Har studiedag idag, fett skönt och det behövdes, jag är grymt skoltrött.. Faktiskt så har jag precis skrivit klart allting om romantiken som jag har prov på på torsdag, känner mig faktiskt rätt duktig! 

Jag och Felicia har tänkt att gå ner och fixa klart praoen idag, eller dom ska fylla i lappar och så. Blir lyckebodagis, och det blir nog kul. Sen vet jag inte vad jag ska göra,  träffa sebbe kanske. Men jag venne. Det blir som det blir. Inget mera med det. Nu är jag trött och hungrig, så ska göra lite mat och gå ut och sätta mig i solstolen. Just nu älskar jag bara vädret, det är soligt och varmt, känns att det snart är sommar, jag längtar! 


inget om allt

- Kommentarer (2)
2010-03-14 @ 19:50:35
Jag har grymt tråkigt och har haft det typ hela dagen. Har ingenting att skriva så därför är detta oläsbart, och helt värdelöst. Har faktiskt pluggat och solat iallafall, något bra. & jag har studiedag imorgon, det är bra och jag är glad för det. Utom att jag måste umgås med min älskade lillebror hela dagen då. Mycket trevligt. Oj jag måste vara värdsbäst på att skriva om ingenting, för detta var helt onödigt och tråkigt. Nu ska jag se om det finns något kul att göra i ruttna storvreta. Hadetbra.


och vi diggar bilden, helt sexig och gammal.


ut i solen

- Kommentarer (0)
2010-03-14 @ 13:06:22
Vet inte alls vad jag ska göra idag, det är bara att höra av sig om någon kan tänka sig att hitta på något.

Nu ska jag iallafall gå ut och sätta mig i solen och plugga lite, har prov på romantiken på torsdag, och jag kan ingenting, så ska väl försöka läsa igenom det där. Skriver kanske lite senare.


melodifestivalen

- Kommentarer (0)
2010-03-13 @ 14:56:03
Kom precis hem från mormor och morfar. Hade en grym kväll igår, skitkul utom att min kamera såklart var tvungen att dö på grund av att jag inte hade laddat batteriet innan.. men hann iallafall ta några kort.

Vet inte vad jag ska göra ikväll, tror jag ska träffa Sebastian. Så alldeles snart måste jag ta en snabb dusch, men lägger in lite bilder från kvällen först.

   
  
det får förbli alla. träffade darin zanyar och andreas johnson. sen är det erik saade
och sen min snygga lillebror, programledarna och något hårdrocksband.


saker att göra

- Kommentarer (1)
2010-03-11 @ 17:28:49
Har jag liv eller? Har suttit här hela dagen sen jag kom hem.. Så nu ska jag fanemig göra annat, måste packa till imorgon, för åker till min mormor efter melodifestivalssaken och så måste jag duscha nu innan jag går ut någonstans och så måste jag plugga, så det är bara att sätta igång nu då.

Sen går jag ut och träffar Felicia & Martin, var längesen, blir nog kul. Hörs.



ut ikväll

- Kommentarer (0)
2010-03-11 @ 15:33:08
Så nu var det slut iallafall, haha nörd jag är. Ikväll ska jag och Felicia ut, det är iallafall det som är planerat. Vi ska väl träffa folk och bara glida runt typ, finns inte mycket annat att göra i ruttna storvreta.

Imorgon ska jag till globen och ska kolla på melodifestivalen, finalen hehe. Annars ska jag väl inte göra mycket annat framåt helgen, det är bara att höra av sig om någon vill ses eller så. 


tv

- Kommentarer (0)
2010-03-11 @ 15:01:51
Slutade typ 5 minuter tidigare än vanligafall, hah. För vi hade talangjakt i skolan
Har bråttom nu för jag ska kolla på blue water high som börjar nu, skriver sen kanske


vår nu typ

- Kommentarer (1)
2010-03-10 @ 15:08:10
Kom hem för skolan för ett tag sen, var väl som vanligt, inte helt nice precis. & jag och FeliciaEklund är inte alls tjocka, nejnej.. Sen så har jag väldigt tråkigt nu kan man säga. Men shit så härligt väder det är ute, äntligen vååår!



wooow

- Kommentarer (0)
2010-03-09 @ 19:32:56
Har inte orkat skrivit hehe, men kan skriva lite nu.

Jag sitter och Felicia och jag vi har megakuligt, och vi lyssnar på melodifestivalskivan och dansar. Kan man ha roligare eller? Hon är knäpp och nu är det så att jag ska fortsätta dansa och vara social, hejdå folk.


snygg -.-


2010-03-07

- Kommentarer (1)
2010-03-07 @ 17:22:23
Hade verkligen en helt sjuk najs dag igår, först så åkte jag och emelie till Jocke och var där ett tag. Sen gick vi hem till Jesper, och dit kom och gick folk. Emelie och jag roade oss med att kolla på Sigges korttrick som han gjorde, och vi kände oss inte lite blåsta alls, haha. Sen satt jag Emelie Sigge och Ludde och spelade kort, riktigt najs, jag älskar att förlora. Jag och Emelie blev hämtade senare och åke hem till viksta, vi satte oss vid datan, och chillade, sen sov jag där. (a)

Idag åkte vi till Bälinge och träffade Joel och Casper, hehe. Först gick vi runt ett tag själva och tjockade oss med kladdkaka och läsk, och sen träffade vi dom. Gjorde typ ingenting speciellt.

Nu har jag tråkigt och måste egentligen plugga, hatar det verkligen..



till emelie

- Kommentarer (0)
2010-03-06 @ 15:56:21

Jag ska till Emelie snart och därför måste jag börja fixa mig nu som jag ännu inte gjort.. Sen är vi ute och luffar och träffar folk typ, och jag sover där, fett najs. Imorgon skulle vi typ till bälinge och träffa Joel. Nej nu har jag bråttom måste springa.



you're one in a million

- Kommentarer (0)
2010-03-06 @ 11:49:19

Orkade inte skriva igårkväll haha, så det får bli nu. Vi åkte iallafall skridskor med klassen igår och det gick väl helt okej, utom att vi fick gå från gamlis till ishallen, men lite motion skadar väl inte?! Efter det tog vi bussen till stan och sen bytte jag buss till björklinge och åkte dit och träffade Sebastian. Vi gick och käkade pizza och kollade på Emelies match och träffade folk, riktigt trevligt.

Idag vet jag inte vad som händer, kanske skulle träffa Emelie ikväll efter hennes match, och sen kanske familjen skulle till några och äta. Men får se hur det blir med det. Sitter just nu nyduschad och ska fixa mig nu, hörs sen.
Här är några bilder från dagen (tagna från Tove):









you're the only one i need

- Kommentarer (0)
2010-03-04 @ 20:02:13
Har pluggat ett riktigt bra tag, har spanskaprov på tisdag och jag kan typ ingenting menmen.. Har varit i skolan på dagen slutade tolv, rätt chill faktiskt, åkte till björklinge med Felicia och utredde saker, träffade folk och så.

Imorgon ska min klass åka skridskor i gränbyhallen, slutar vid ett då och tror jag ska åka till Sebastian direkt efter det, det blir nog riktigt mysigt. Så alldeles snart måste jag packa till morgondagen. Men nu ska jag fortsätta med det jag ska, skulle bara skriva uppdatera fort. :)



jag kommer aldrig glömma

- Kommentarer (4)
2010-03-03 @ 22:16:47

Gjorde en sak jag ångrade och skämms för nu, men det var det enda sättet att få fram den sanningen jag trodde. Och det var sant, så som jag anade hela tiden, och nu har jag förstört ens eller kanske fleras liv. Det kanske var det rätta men det känns otroligt fel inombords nu, jag förstår mig inte på livet ibland..



hata

- Kommentarer (0)
2010-03-03 @ 20:43:18
Sitter med Felicia och har precis snackat om en sak som inte var speciellt bra.. Orkar inte, har inget att säga, det enda är jag kommer alltid finnas här. <3


with you

- Kommentarer (1)
2010-03-02 @ 15:20:47

Det var inte prov idag, blev tydligen flyttat till nästa vecka, jaja.
Orkar inte skriva nu.

Dagens humör: Riktigt glad faktiskt
Dagens mående: Bra förkyld bara
Dagens borde: Plugga typ
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens smink: Mascara & foundation
Dagens klädsel: Jeans och randig tröja
Dagens planer: Träffa Sebastian
Dagens materiella vill ha: Sommar
Dagens fundering: Att jag borde få träna snart
Dagens beroende: Musik
Dagens tråkigaste: Skolan
Dagens längtan: Sommarlov
Dagens superlängtan: Kanske ska utomlands med Emelie :D
Dagens tidning: Ingenalls
Dagens låt: Justin Bieber



natti

- Kommentarer (3)
2010-03-01 @ 21:42:36
Har nu pluggat typ hur länge som helst, dock inte hela tiden, men riktigt länge. Och jag kan faktiskt det där hyfsat bra till imorgon känner jag, riktigt stolt!
 Men imorgon är det skola igen då, sen efter det så ska jag träffa Sebastian, så det blir kul. 

Har precis duschat och nu ska jag lägga mig i säng, senare sova. Natti.


prov imorrn

- Kommentarer (1)
2010-03-01 @ 16:05:57
Helt seg dag, skolan började igen och jag slutade tio över tre, hatar måndagar.. Fick reda på att jag har prov imorgon i tvätt, haha, fem sidors papper och jag kan ingenting eftersom jag var sjuk och fick pappret idag. Dags att plugga snart kanske? Ska nog fan ta att göra det snart och fika samtidigt haha, är jättehungrig!

& så kan man ju säga rip till playahead nu, som är borta..




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus