Dagens

- Kommentarer (0)
2010-04-30 @ 15:16:30
Nu går jag ut, i think. Inga planer utan bara ha kul. Det satsar jag på!



skjorta- gina
glittrigt bälte- vet inte var, väldigt gammalt
och vanliga leggings


it's valborg today

- Kommentarer (1)
2010-04-30 @ 11:15:41
Dagen började med att jag vaknade och gick iväg till praoen och när jag väl var där var det typ ingen alls där, inga barn och inga fröknar, bra start! Sen kom iallafall några och då säger någon helt plötslig du är ju ledig idag och det hade ingen sagt någonting om, eller bara att jag skulle jobba halv dag. Men jag var där till halv tio typ?! Dom hade en egen brasa och en varg kom springandes, dock inte riktig. Men efter det gick jag hem och nu ska jag snart äta och sen hyra film med min bror.

Och det är faktiskt VALBORG idag, riktigt bra, ska vara ute med några, det är det enda jag vet just nu faktiskt, men det brukar bli bra till sist iallafall. Bilder kanske kommer sen om det blir några bra. Nu ska jag äta, ha en bra valborg allesammans, herrå.



it's gone

- Kommentarer (0)
2010-04-28 @ 16:14:26
Dagiset idag och barnen är sjukt söta. Imorgon ska jag ut på utflykt med dom, mycket kul. Bilder på några av dom söta ungarna.

Tindra Noelia & Nora

Elvira och Nora


Tisdag

- Kommentarer (0)
2010-04-27 @ 21:51:09
Andra dagen på praoen idag och det rullar på som vanligt, barnen är söta och vill leka hela tiden. Efter jag slutade vid tre så åkte jag in och tränade och min tränare säger att jag har någon muskelskada i min högra axel, minde kul.. Åkte hem och åt och gick ut och träffade mina gamla vanliga vänner, Marcus och Martin. Nu hade jag tänkt att tvätta bort sminket och borsta tänderna och sen hoppa ner i sängen. Så godnatt.

Bilder från igår när vi grillade (a)


prao idag

- Kommentarer (1)
2010-04-26 @ 18:16:48
Tjabba!

Hade prao som sagt idag då och det var faktiskt rätt kul, barnen är grymt söta iallafall, ett plus för det! Man fick ju genast sina favoriter haha. Fröknarna eller vad jag ska kalla det kände igen mig från när jag gick där, hah mysko, men fett coolt. Det var även sjukt varmt ute och så lekte man tagare typ, eftersom alla skrev "kom och ta mig om du kan", och så lekte jag med barbie med flickorna, det var sjukt längesen jag gjorde det så det var fan kul. Nej nog med det, det är ju iallafall två veckor jag ska vara där så hinner nog med mycket då.

Efter praoen träffade jag Marcus och Martin ett tag tills Martin skulle på träning. Jag och Marcus passade på att gå hem och äta sen typ efter det. Tänkte snart gå ut igen och kanske grilla med Marcus och kanske Martin. Skriver nog imorgon. Hare bra, puss.


långsamt farväl

- Kommentarer (0)
2010-04-25 @ 14:31:14


fram och tillbaka

- Kommentarer (0)
2010-04-25 @ 12:11:08
Kom precis hem efter att ha åkt i väg precis. Haha, jag tror inte ni förstod, men först skulle vi iväg tidigt vid tio och byta mina skor som gick sönder igen.. fick ett par nya. Efter det åkte jag till min träning som började vid elva, kom dit och bytte om och det visade sig vara tävling där. Så jag duschade iallafall och det blev att åka hem igen. Jag är just nu väldigt hungrig och ska gå och göra mig mat, senare ikväll eller på eftermiddagen ska jag träffa Sebastian :D

Imorgon är det måndag och jag har ingen skola utan jag har prao, på dagiset. Helt okej känns det iallafall. Får se hur det blir. Nej nu måste jag äta, annars döööör jag, herråå.


saxering

- Kommentarer (5)
2010-04-24 @ 12:08:45
Jag har haft så jäkla tråkigt denna morgon så jag fick för mig att klippa min lugg, haha, normalt. Men det blev väl hyffsat, det är ju inte första gången jag klipper den iallafall. Nu hade jag tänkt och baka någonting gott, blir nog sockerkaka så kan man äta en del av smeten sen också, tjock och glad :), ha det bra!



det är ingen vanlig dag idag

- Kommentarer (1)
2010-04-24 @ 10:53:10
Dagen har precis börjat och det är kanonväder ute, helt soligt och varmt och ja älskar det verkligen. Var ute igårkväll med Marcus och Martin och gjorde typ ingentning, lekte i en lekpark och dryga runt. Vet inte vad jag ska göra idag, skulle vilja träffa Emelie (om du mår bättre), så du kan väl höra av dig, om du kan eller ej?! Annars har jag ingenting planerat, nu ska jag nog snart sätta mig i solen ett tag eller så. Mycket skönt.

Och juste idag är det den 24 april och det är ingen vanligt dag, det är nämligen så att älskade FELICIA EKLUND fyller 15 år!! Så grattis till dig vännen, du är underbar och jag är grovt lycklig som har dig, tack för allt helt enkelt.
Jag älskar dig över hela mitt hjärta.



bilder från skolan

- Kommentarer (1)
2010-04-23 @ 16:34:02
Har ingenting att skriva så alla bilder får säga sitt.
Det är flera kan skicka dom till dig sen FELICIA EKLUND :D:D







back

- Kommentarer (1)
2010-04-22 @ 19:50:02
Jag förstår mig inte på folket längre, det går alldeles över styr.
Jag klarar inte av det mera, det är sån jävla fittig stil..



det skulle ju blir sommar

- Kommentarer (0)
2010-04-22 @ 14:42:23
Halloj.
Slutade för ungefär en timme sedan och hade en som vanligt seg dag. Dagen började med att jag nästan dog av att det var sjukt mycket snö imorse och än har det inte slutat snöa, det ska ju bli sommar nu! Sitter just nu och väntar på att min älskling Sebastian ska komma, ska bli skönt att träffa honom, det var ett bra tag sen nu. :)


kan inte förklara

- Kommentarer (5)
2010-04-21 @ 18:43:21
jag vet inte längre vad jag ska göra. jag mår sämre för varje dag som går, varje dag jag ser dig. jag klarar inte av det, det går snart inte mera. jag spelar glad men vad ska jag göra när ingen längre vill ha mig där. jag försökte kämpa upp det. jag försökte hjälpa till men räckte tydligen inte och nu är det över. över föralltid, det är nog så det blir eller? jag kan inte göra mera, jag orkar inte mer. det är kanske så det skulle vara, att vi en gång i tiden skulle gå skilda vägar men det känns inte rätt. inte för mig, jag saknar dig som fan egentligen. bara att jag inte visar det för det skulle inte gå, jag kan det inte. jag har inte tänkt mig för och det vet jag mycket väl, det är mitt fel, det är det att det blev som det blev. jag tänker tillbaka när jag mådde som bäst, alla minnen, alla dagar, det bara rinner iväg, den tiden var den bästa i mitt liv och jag kommer aldrig glömma det. jag vet inte om jag kan förlåta endå, om jag ska ta chansen igen och gå neråt, nej jag vet inte. vet ingenting, jag kan inte förklara med ord..


läs inte, jag går över på min emosida..


färgigt, man säger nog mycket färger eller!?

- Kommentarer (0)
2010-04-21 @ 17:58:00

Har precis ätit och pluggat klart en del av allting jag har. Kan nog det mesta iallafall, vi säger så. Nu har jag tråkigt så funderar på att byta dator medans pappa och bror inte är hemma hehe, och senare ikväll går jag kanske ut om det fint väder, annars kanske jag är inomhus med folket som är socialt. Ojoj jag kan verkligen prata om ingenting, detta var sjukt tråkigt, jag slänger in en ny cambild, varning för känsliga tittare.



it's taken over

- Kommentarer (1)
2010-04-19 @ 17:48:13

Kom precis in från att ha varit ute efter skolan och träffat Marcus och innan Martin ett tag. & nu är det typ bara att sätta igång att plugga, har en hel hög med böcker som är till i veckan, några prov osv. Fick tillbaka mitt noprov idag och jag fick mvg, lycklig hah! Nu måste jag sägga mig och plugga engelska som är mitt bästa ämne och jag är grym på, ja.. drömma kan man ju.

Och svar på anonym som undrade hur jag skulle bli blond.
Jag ska antagligen försöka färga mitt hår och försöka få tillbaka min gamla färg.



stand by me

- Kommentarer (0)
2010-04-18 @ 22:20:28

Köpte lite kläder på stan, men orkar inte lägga in bilder hehe. Sen träffade jag iallafall Sebastian, vi hade en del vi behövde prata om och det är grymt mycket bättre nu. Jag älskar dig över hela mitt hjärta. Sitter och borstar tänderna nu och ska alldeles snart krypa ner i sängen för imorgon är det skola igen.. tur att jag har sovmorgon ett litet tag iallafall. Så jag säger godnatt nu, godnatt folket!



jag kommer aldrig bli den som jag var
det var du och jag mot världen
jag trodde det var sanningen
men jag hade fel, du är borta nu och vi ses aldrig mer.

jag behöver dig i mitt liv
men det är det ingen som förstår
varken du eller jag
det är över, det måste jag förstå
långt bort från verkligheten



i don't know anymore

- Kommentarer (0)
2010-04-18 @ 11:15:59

Har precis fixat mig lite enkelt och ska snart åka in till stan med mamma. Och fyfan vilket härligt väder det blev idag då, helt solig och varmt, det gillas! Senare ska jag träffa Sebastian, och ja. Nu har jag lite brådis, slänger in en bild.



gränby

- Kommentarer (1)
2010-04-17 @ 10:43:59

Tjolahopp!
Skriver lite fort nu då för har lite bråttom, ska till gränby med mamma, och ja ni vet dom ska alltid ha så bråttom att man inte hinner någonting. Det är stresstande! ska byta mina skor som har gått sönder och sen hoppas jag på en tröja jag vill ha. Annars ikväll ska jag träffa Marcus och Martin, det blir nog nice. Och jag ska färga mitt hår blont igen någongång i MAJ, jag är lycklig. Just nu ser det helt seriöst förjävligt ut!
Aja nu måste jag kila, vi hörs!



kallt igen .. :(

- Kommentarer (3)
2010-04-16 @ 23:46:02
Kom precis in efter en sjukt kall kväll ute med lite folk, liksom helt okej, kallt men annars var det väl kul. Och det är äntligen fredag och den här veckan har bara flugit förbi, gick fortare än vanligt och skönt var väl det ioförsig. Tänkte faktiskt lägga mig i sängen eller kanske kolla ett tag till på datorn först, men jag har ingenting att skriva mer just nu, så det förblir en annan dag. Imorgon ska jag iallafall träffa Marcus och Martin och vi ska kolla på typ asmånga filmer om det blir som tänkt. Och sen på söndag ska jag nog träffa Sebastian, det var ett tag sen. Ha det bra tills nästa gång, puss.


lackipacki

- Kommentarer (3)
2010-04-14 @ 14:45:08
ganska fittigt eller vad?
Jag blir så sjukt irreterad på att folk inte kan beté sig, väx upp förfan.


solsken

- Kommentarer (0)
2010-04-13 @ 19:10:11

Har inte orkat skriva och har inte haft något att skriva om heller. Skolan har iallafall börjar och det rullar väl på som vanligt, rätt tråkigt och så. Hade håltimme idag och slutade vid ett, skönt, och sen gick vi promenaad på livskunskapen. Jag kom alldeles nyss hem från min träning och det gick riktigt bra idag. Ska snart fixa mig och sen ut i det fina vädret och träffa lite folk, men först ska jag bara läsa igenom lite om synen inför mitt prov. Kanske inte skriver så ofta nu, för min ena dator har kraschat och den här datorn är inte precis den snabbaste om jag säger så.



can't stop thinking

- Kommentarer (1)
2010-04-11 @ 21:40:21
Kom precis in efter att ha varit ute med Emelie, Martin och Marcus, rätt kul faktiskt. Mindre kul är att skolan börjar imorgon och jag har prov som min mamma tvingar mig att plugga till. Får se hur det blir, typ inget? Orkar seriöst inte, vem fan bryr sig om hur jag ser ett föremål och färger, nejtack. Ska försöka tänka på något annat än det jag just nu gör, ha ett bra liv folk.


fixar mig

- Kommentarer (1)
2010-04-11 @ 14:51:20

Har nästan precis kommit hem från att ha tränat imorse, riktigt skönt. Har ätit lite nu och står och försöker platta håret, lite smått kul sådär.. Emelie är påväg hit och ska leka med mig, och ikväll eller lite senare iallafall ska vi träffa Martin och Marcus, mycket kul. Nu måste jag fortsätta och fixa mig klart innan hon kommer, vi hörs.

Slänger in en lagom snygg bild på oss sen förra gången :D



hejhopp, jag har ingen rubrik

- Kommentarer (1)
2010-04-10 @ 16:38:37
Har precis fixat mig klart och snart kommer Sebastian tror jag. Har ingen aning om vad vi ska göra, men det visar väl sig antagligen. Juste min dator har kraschat också, inte den här, men den lite mer "snabba" nu är jag på en sjukt efterbliven som knappt kan gå in på internet.. Så det blir nog kanske inte så mycket uppdatering, bara när jag orkar.

Kan bjuda på en bild bara för att jag har tråkigt.


plugg -.-

- Kommentarer (1)
2010-04-10 @ 14:50:50
Tjabba.
Har ägnat hela morgonen till att plugga på mitt prov som jag har nästa vecka.. inte alls kul, helt ointressant och nu blev man helt seg och trött. Ikväll eller senare tror jag att jag ska träffa Sebastian iallafall. Har inte alls någonting att skriva, men jag är hungrig för har inte ätit någon lunch, så ska väl gå och värma lite pizza från gårdagen, nyttigt och bra. Vi hörs.


-

- Kommentarer (2)
2010-04-09 @ 15:38:03




inget kul

- Kommentarer (0)
2010-04-09 @ 14:51:23
Inte ett skit har hänt på hela dagen som har gått. Trist väder och trist dag över huvudtaget. Sitter och spelar gitarr nu och har inte tänkt göra så mycket annat idag heller, men ska iallafall in och träna vid sex, känns faktiskt riktigt skönt! När jag kommer hem från den vill jag ut, och det tror jag att jag ska också, med Martin kanske. Annars får jag väl hitta någon som kan vara social ett tag med mig.
Ha en bra fredags dag/kväll allesammans.


still ticking

- Kommentarer (4)
2010-04-08 @ 21:23:35
Hann aldrig blogga något imorse. Så det blir ett lite kort men kanske fattande inlägg nu. Vaknade rätt tidigt ändå, vid halv tio kanske, gjorde allting klart som vanligt och satte mig och pluggade lite till mitt prov jag har precis efter lovet. Jeper smsade sen och erbjöd sig hämta mig så lite senare gick jag och mötte han och Sigge vid ica och dom skjutsade mig hem till Emelie, vi var där ett tag och gjorde typ ingenting. Vi åkte sen till björklinge, till Jepser och satt där och slappade och dryga oss. Sen vid fem typ började jag och Emelie pallra oss ner till idrottshallen, för hon skulle ha match i stenhagen så vi åkte dit och kollade på den, dom förlorade med 6-2.. Emelie & jag = dödshungriga så vi var tvungna att stanna på donken och äta där och det gick bra fort! Sen åkte vi hem och pappa hämtade mig halva vägen i ärentuna. Sitter just nu här och ruttna och får inte gå ut.. Fett ruttet verkligen och är aslack på allt och alla..
Ha en bra kväll, jag kommer iallafall lana datorn!


nu förstår jag vad som händer

- Kommentarer (0)
2010-04-07 @ 23:33:47



Sitter och har suttit här ett tag och lyssnat på depp musik och käkat godis. Men nu har jag äntligen bestämt mig för att lägga mig i sängen, och ska sen ringa Sebastian och prata med han ett tag, känns skönt. Så godnatti allesammans.


onödigt

- Kommentarer (0)
2010-04-07 @ 13:09:17

Har precis ätit och sitter just nu och väntar på Sebastian. Mycket trevligt, han kommer säkert när som helst skulle jag tro. Jag har absolut ingenting att skriva så nu ska jag sätta på lite musik och göra nått kul.



Jag hatar dig inte, det enda jag gör är att jag bryr mig extra mycket,
men det är nått du inte förstår.



utgång

- Kommentarer (0)
2010-04-06 @ 18:37:13

Blev väckt halv tio av att Sebastian smsade och då satt han på bussen till mig, haha. Ja så jag var med han till femtiden nångång då hans pappa hämtade honom för han hade träning. Sen dess har jag väl inte gjort något speciellt, men nu fick jag för mig att jag ville ut så ska byta om och sen gå ut och träffa Martin och Marcus i think. Skriver kanske senare ikväll om jag orkar. Hare bra sålänge, puss.



bra eller dålig?

- Kommentarer (1)
2010-04-05 @ 23:36:36
Var med Sebastian men han drog för ett tag sen och nu sitter jag här. Mycket trevligt liv må jag säga, jag spelade  precis "sten, sax & påse" på msn mot Dennis. Kan ju inte säga annat än att jag var bäst, eller?



Nu ska jag lägga mig i sängen. Hare bra.


bilder från igår och idag.

- Kommentarer (1)
2010-04-05 @ 18:12:47
 
 



emelie är bäst

- Kommentarer (2)
2010-04-05 @ 11:50:25
Sitter hos Emelie just nu och dunkar musik, fett nice. Igår åkte vi in till björklinge och träffade Sebastian och vi röjde runt där med hans lilla cykel och nu har Emelie ont i rumpan :D Lite kortfattat men orkar inte skriva, nu ska vi typ fixa oss och ja venne.


& har fyra månader med världens bästa älskling idag också. Jag älskar dig Sebastian.


mot emelie

- Kommentarer (0)
2010-04-04 @ 15:03:59

Ska träffa Emelie ikväll, eller jag ska åka dit alldeles snart hade jag tänkt. Har ingen aning om vad vi ska göra, det kommer som det kommer. Det blir bäst iallafall. Nu ska jag fortsätta packa vad jag ska ha med mig, för sen sover jag där.



min älskling

- Kommentarer (1)
2010-04-04 @ 12:08:12


Vart du än är och vart du än befinner dig så finns jag alltid där för dig.
Jag vakar över dig som gud över jorden, förklarar mina känslor genom dom här orden.
Dagarna kommer och dagarna går, jag älskar bara dig och jag hoppas du förstår.
Det finns en dröm du och jag lever i den, när du ser på mig då stannar tiden.
Tusen diamanter finner jag i dina ögon, alla mysiga stunder i livet det är du som gör dom.
Älskvärda stunder när ser dig le och skratta, utan dig skulle jag vara borttappad.


igårkväll

- Kommentarer (0)
2010-04-04 @ 11:57:56
Eftersom det blev rätt sent igår så orkade jag inte lägga in bilderna, för det var bara tre stycken?! Först så kom Sebastian och Emelie sen och vi sjöng singstar med min bror. Sen kom Martin efter ett tag och vi gick senare ut, luffade runt, och jag hoppade på ett ben eftersom jag har skavsår.. Vi satte oss iallafall på ett tag och var där ett bra tag, sen höll vi typ på att frysa ihjäl så vi började gå hemåt mot mig. Vi gjorde inget alls, jag och Emelie tjockade oss med chips och allt, hade iaf en bra kväll!
Ikväll drar jag till Emelie tror jag :D

Bilder från igår då:







hos dig är jag stark

- Kommentarer (0)
2010-04-03 @ 16:58:10

Hejsan allihopa. Har inte hunnit skriva tidigare för har knappt varit hemma. Åkte till gränby riktigt tidigt med mormor och köpte lite saker som jag behövde, nya kläder. När jag kom hem gick jag nästan precis ut och träffade Martin och vi luffade runt och satte oss vid tåget och sen kom Marcus med piggelin han hade köpt till oss, snällis (a) Har precis kommit hem nu och tänkte blogga lite fort, för om ett tag kommer Emelie och Sebastian, fett nice. Ikväll vet jag inte vad vi gör, vi är väl ute och träffar folk kanske. Bilder kommer kanske senare från kvällen ikv.





in my head

- Kommentarer (1)
2010-04-02 @ 18:57:47

Hade en rätt skön kväll igår ändå, var först på gudtjänsten och sen var jag med Caroline, Martin och Marcus. Vad gjorde vi? Haha, ingenting, snackade och bara chillade runt i den stora vackra byn..

Vaknade astidigt idag, eller ja vid nio, försökte hitta iprentabletter för jag hade ont i magen, men nej, hitta inga. Så jag la mig framför tv och kollade på RonjaRövardotter gick på barnkanalen, haha. Sen skulle vi iväg till ett par kompisar till mamma och grilla korv så det gjorde vi runt ett. Var där ett tag och sen åkte vi hem och då var mormor och morfar hos oss. Gick på en promenad sen och har precis ätit. Tänkte gå ut ikväll och träffa Marcus och Martin igen, haha. Hoppas på att vara inne idag, det var så jäkla kallt igår.. Har ingenting mera att skriva så det förblir allting, hare bra sålänge.



.

- Kommentarer (3)
2010-04-01 @ 16:59:27

orkar seriöst inte längre bry mig. tänker inte gå runt och låtsas.
nu är det över. jag tänker inte ens försöka längre. helt onödigt.
det är borta nu. glömt i mitt liv. förevigt.


bjuder på en riktigt gammal bild från 08



påsklooov

- Kommentarer (0)
2010-04-01 @ 16:32:44

Sista dagen i skolan idag, äntligen påsklov, sova hur länge man vill, äta godis och bara träffa dom älskade människorna man vill. Så sjukt underbart! Har faktiskt varit duktig nog och städat mitt rum, behövdes verkligen, och nu ska jag ta och rensa alla mina kläder och sen åka in till stan någondag snart och köpa nytt!

Ikväll ska jag och Caroline på gudstjänst, känns ju frästande.. haha. Nej inte alls, men det blir bara ett litet tag hoppas jag. Sen ska jag ut och träffa Marcus och Martin tror jag, riktigt najs må jag säga. Nu ska jag börja att rensa alla mina kläder, vi hörs senare.




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus